Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Η τοποθέτηση του Νίκου Μωραΐτη στη συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης (video)

 
Ο βουλευτής του ΚΚΕ Νίκος Μωραΐτης επισήμανε ότι η κυβέρνηση και η αξιωματική αντιπολίτευση επιχειρούν να αποπροσανατολίσουν το λαό σε μια κάλπικη αντιπαράθεση. Όπως εξήγησε, αυτή την κατεύθυνση εξυπηρετούν η κατάθεση της πρότασης για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης και τα παζάρια...γύρω από την εκλογή ή όχι του Προέδρου της Δημοκρατίας. Συμπλήρωσε πως προκαλούν τεχνητή πόλωση για να κρύψουν ότι συγκλίνουν στο στρατηγικό πλαίσιο και στους στόχους του κεφαλαίου, ανεξάρτητα από μείγμα διαχείρισης.

Ο Νίκος Μωραΐτης κάλεσε τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα να μην εγκλωβιστούν σε αυτό τον καυγά του νέου διπολισμού, να μην δείξουν καμία αναμονή και ανοχή, αλλά να οργανώσουν την πάλη τους παντού και να ενισχύσουν τη λαϊκή συμμαχία.

Επίσης αναφέρθηκε στα προβλήματα των φτωχών αγροτών, προειδοποιώντας ότι θα ενταθούν από τη νέα ΚΑΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ