Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Νίκη στην πρεμιέρα για την ΑΛΦΑ με 60-49 επί του Πύρρου Άρτας

Με νίκη ξεκίνησε της υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Α ΕΣΚΑΒΔΕ η ΑΛΦΑ 93 BC που επικράτησε με 60-49 του Πύρρου Αρταίων στο ΔΑΚ Αγρινίου.
Η πρεμιέρα για την ομάδα του Ντίνου Καραπιπέρη δεν ήταν και η ιδανική καθώς το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά και κυριάρχησε το άγχος και νευρικότητα... κυρίως στο πρώτο ημίχρονο.
Στο πρώτο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλευόμενοι το μουδιασμένο ξεκίνημα της ΑΛΦΑ και την ευστοχία του Λεμονιά πήραν ένα μικρό προβάδισμα με 15-18.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η άμυνα της ΑΛΦΑ ήταν για σεμινάριο καθώς δέχθηκε μόλις 4 πόντους , στην επίθεση ήταν όμως αρκετά νευρικοί οι παίχτες της με αποτέλεσμα το ημίχρονο να κλείσει με 26-22 υπέρ της ΑΛΦΑ.

Στο 3ο δεκάλεπτο η ΑΛΦΑ μπήκε πολύ δυνατά ανέβασε στροφές και άνοιξε τη διαφορά στους 12 πόντους (36-24) όμως ο Πύρρος Αρταίων κατάφερε να τρέξει ένα μικρό σερί 7-0 να κλείσει το διαφορά στο 39-33 στο τέλος του 3ου δεκαλέπτου.

Στο 4ο δεκάλεπτο η ΑΛΦΑ το επιθετικό ρειστάλ των Τσιαμάκη , Σωτηρόπουλου , Κωστακιώτη και Διαμάντη έφτασαν στο 33′ τη διαφορά γρήγορα στο +15 (51-36) και ουσιαστικά κλείδωσαν τη νίκη της ΑΛΦΑ. Τα τελευταία λεπτά είχαν διαδικαστικό χαρακτήρα και ο Πύρρος Αρτίων το μόνο που κατάφερε ήταν να κλείσει λίγο τη διαφορά για το τελικό 60-49.

Από την ομάδα της ΑΛΦΑ κορυφαίοι ήταν οι Διαμάντης, Τσιαμάκης ενώ καθορισρικό ρόλο έπαιξαν και οι Σωττηρόπουλος και Κωστακιώτης , ενώ χαρακτηριστικό της ομάδας του Ντίνου Καραπιπέρη ήταν ότι σκόραραν όλοι οι παίχτες του.

Από το Πύρρο ξεχώρισαν οι Βάσιος και Κρύδης με 9 και 12 πόντους αντίστοιχα.

ΑΛΦΑ 93 BC – ΠΥΡΡΟΣ ΑΡΤΑΙΩΝ 60 – 49

Δεκάλεπτα: Α: 15-18 Β:11-4 Γ:13-11 Δ:21-14

ΑΛΦΑ(Καραπιπέρης): Τσιαμάκης 16(1), Διαμάντης 8, Τάγκας 3, Στεφανάτος 3, Μήλος 3, Βατίστας 6, Κωστακιώτης 9(2), Μακρής 1, Σωτηρόπουλος 7(1), Κουδούνας 4

Πύρρος Αρταίων (Κωστόπαππας): Χαμαλίδης 6, Χάρος, Πέτσας 6, Λεμονιάς 10, Χίντζιος, Γκανάρας, Αναγνώστου 3, Καρύδης 12(1), Βάσιος 9, Ζώτος, Αναγνώστου, Δημητρίου 3

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ