Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Λουκέτο στην καρδιολογική του νοσοκομείου Αγρινίου

Με απόφαση του Δ.Σ του νοσοκομείου Αγρινίου έκλεισε η καρδιολογική κλινική, αφού έμεινε με 2 καρδιολόγους και δεν υπάρχει πλέον ασφάλεια λειτουργίας. Σύμφωνα με πληροφορίες του Agrinionet.gr δεν βρέθηκε τελικά λύση και και αφού δεν εφημέρευαν κανένα από τα δυο νοσοκομεία στο νομό Αιτωλοακαρνανίας και οι δυο καρδιολογικές κλινικές έβαλαν λουκέτο.

Οι δυο εναπομείναντες καρδιολόγοι σήμερα βγήκαν εκτός εαυτού μιας και εργάζονται από τον Αύγουστο μήνα....
συνεχώς κάνοντας πέραν του νομίμου εφημερίες και οι οποίες είναι απλήρωτες.
Κατ΄αρχάς από χθες που ουσιαστικά παρουσιάστηκε το πρόβλημα, να μην υπάρχουν παρά μόνο 2 καρδιολόγοι στο Αγρίνιο, στο Μεσολόγγι και οι 2 καρδιολόγοι κατέθεσαν αναρρωτικές άδειες και ο τρίτος κατέθεσε αναρρωτική σήμερα, μετά από απόφαση του Δ.Σ να κληθεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του για την κάλυψη των αναγκώνς τυο νοσοκομείο Αγρινίου. Το Δ.Σ του νοσοκομείου Αγρινίου για ένα τόσο σοβαρό θέμα αντί να συνεδριάσει εκτάκτως, συνεδρίασε 24 ώρες αργότερα.

Σήμερα γύρω στις 12.30 το μεσημέρι, πληροφορίες του Agrinionet.gr αναφέρουν ότι εστάλει στο Μεσολόγγι τα χαρτί για τη μετακίνηση του κ. Ζαβιτσανάκη διευθυντή καρδιολογικής κλινικής στο νοσοκομείο Αγρινίου. Το έγγραφο εστάλει πολύ αργά με αποτέλεσμα να καταθέσει και αυτός με τη σειρά του αναρρωτική άδεια μη αποδεχόμενος την κλήση του διοικητή των διασυνδεόμενων νοσοκομείων του νομού κ. Βλάχου.

Κατόπιν αυτών το Δ.Σ του νοσoκομείου αναγκάστηκε να προβεί στην αναστολή λειτουργίας της καρδιολογικής κλινικής Αγρινίου. Ωστόσο εδώ και καιρό η καρδιολογική κλινική του Μεσολογγίου υπολειτουργεί και σήμερα και αυτή έβαλε λουκέτο.

Αυτό πρακτικά σημείνει ότι όλα τα καρδιολογικά περιστατικά καθώς και τα χειρουργικά δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν στο νομό και διακομίζονται στην Πάτρα. Η καρδιολογική κλινική του νοσοκομείου Αγρινίου άδειασε και 2 περιστατικά διακομίστηκαν στην Πάτρα. ΄

Με λίγα λόγια στο νομό Αιτωλοακαρνανίας ουδείς δικαιούται να πάθει οτιδήποτε καρδιολογικό από σήμερα και άγνωστο μέχρι πότε.

Δικαιώθηκαν λοιπόν οι Κασσάνδρες που φώναζαν όλο το προηγούμενο διάστημα ότι σε αντίθεση με με τις υποσχέσεις των διοικητών και τα παχιά λόγια, θα φτάναμε στο σημείο να μην λειτουργούν ποι δυο καρδιολογικές κλινικές των διασυνδεόμενων νοσοκομείων στο νομό.

Την ίδια ώρα που γίνονταν αυτά και επικρατούσε πανικός για το κλείσιμο της καρδιολογικής, στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου γίνονταν ενημέρωση για τον έμπολα και ο διοικητής του νοσοκομείου Αγρινίου διατείνονταν ότι «είμαστε υπερσύγχρονο νοσοκομείο και μπορούμε να αντιμετωπίσουμε όλα τα περιστατικά!!!!

Μήπως τελικά πρέπει να παρέμβει ο πρωθυπουργός της χώρας ;

Εάν πεθάνει κάποιος πολίτης ποιοι θα πάρουν το βάρος του θανάτου και ποιοι θα δώσουν εξηγήσεις;

Για την ταλαιπωρία των ασθενών και των συνοδών τους δεν μιλάει κανείς…

Ήδη σημειώθηκαν τα πρώτα περιστατικά προπηλακισμών από πολίτες σε γιατρούς που έφτασαν στο νοσκομείο και απαιτούσαν καρδιολόγο….

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ