Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

ΑΓΡΙΝΙΟ: ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

Το Συντονιστικό φορέων, ύστερα από τις κακές καιρικές συνθήκες που επικρατουν σήμερα στην πόλη του Αγρινίου, αποφάσισε να αναβάλει την αποψινή προγραμματισμένη εκδήλωση για... τα Νοσοκομεία Αγρινίου και Μεσολογγίου στις 18.30 στην πλατεία Δημοκρατίας Αγρινίου.
Η εκδήλωση αναμένεται να πραγματοποιηθεί σύντομα, σε χρόνο και τόπο που θα ανακοινωθεί με επίσημη ανακοίνωση του Συντονιστικού.
Παρακαλούμε θερμά για την άμεσση κοινοποίηση προς πασα αποδέκτη, ώστε να ενημερωθούν έγκαιρα οι πολίτες Αγρινίου και Μεσολογγίου.

Εκ μέρους του Συντονιστικού Φορέων

Καμζέλας Νίκος (Πρόεδρος Σωματείου "Δικαίωμα στη Ζωή")

3 σχόλια :

  1. Βρέ κακεντρεχείς,ούτε ο καιρός δεν σας θέλει.Δεν υπάρχει μέρα που να μη με ρωτήσουν αν κλείνει το Νοσοκομείο,Μη ζορίζε στε,το Νοσοκομείο θα παραμείνει ανοιχτό.Όσο και αν εύχεστε να κλείσει.Όσο σκέφτομαι για μερικούς απο σας, με τι μούτρα θα έλθετε να ζητήσετε βοήθεια για σας και τους οικείους σας.Σας ξέρουμε ,αλλά δεν έχετε τσίπα επάνω σας.όχι μόνο θα έλθετε, αλλά θα βρίζετε και απο πάνω.Θα σας άξιζε να πάτε στην Αφρική και ακόμα παραπέρα.Η αχαριστία σας δεν έχει όρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε αυτούς που ουρλιάζουν για αποσύνδεση των Νοσοκομείων: Μήπως και τον καιρό που δεν ήταν συνδεδεμένα,που στέλνατε τα περιστατικά ;Τόσα χρόνια που σας παρακαλούμε να εφημερεύσετε έστω μια εβδομάδα όλοι μαζί,γιατί δεν το κάνατε ; Είναι καλά όταν πληρώνενεστε τις ίδιες εφημερίες,χωρίς να κάνετε τίποτε,με εκείνους που τους βγαίνει η ψυχή μέρα - νύχτα ; Όταν είναι για... βρίσκετε και παιδίατρο και αναισθησιολόγο.Το καλοκαίρι,γιατί πήραν οι δυο παθολόγοι είκοσι συνεχόμενες εβδομάδες άδεια,γιατί πήγαν οι Αγρινιώτες για να σας καλύψουν ; όταν θα κλείσει το Νοσοκομείο εξ αιτίας σας,θα κλαίτε με μαύρο δάκρυ,αλλά θα είναι αργά.
    Όσο γι΄αυτούς που κόπτονται για τα κέντρα Υγείας : όταν θα έλθετε Σάββατο βράδυ με αιμορραγία απο εξαγωγή,να μη φωνάξετε,θα σας στείλουμε στο Θέρμο.Ποός γιατρός κρατά ασθενή στο κέντρο Υγείας για περίθαλψη ; έστω και έναν πυρετό να έχει ένα παιδάκι ποιός παιδίατρος θα το κρατήσει στο κέντρο Υγείας ; Όταν κάποιοι γιατροί έλειπαν απο ένα κέντρο Υγείας για εβδομάδες,ποιός διαμαρτυρήθηκε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγνώμη,για το λάθος,απο παραδρομή είκοσι συνεχόμενες ημέρες.ήταν η άδειατων παθολόγων.Άλλωστε φαίνεται οτι δεν είναι εφικτό οι 20 εβδομάδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ