Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Τα μέλη στα Νομικά Πρόσωπα και τις Επιχειρήσεις του δήμου Αγρινίου

Οι αποφάσεις ορισμού των μελών Νομικών Προσώπων και Επιχειρήσεων του δήμου όπως έχουν αναρτηθεί στο διαύγεια. Να σημειωθεί πως εκκρεμούν οι αναρτήσεις των μελών των Σχολικών Επιτροπών (ας ελπίσουμε ότι δεν θα αποκλειστούν ξανά οι εκπρόσωποι των εκπαιδευτικών), που έχουν αποφασιστεί αλλά δεν έχουν αναρτηθεί, ενώ εκκρεμεί η απόφαση για το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΑ, του ΦΟΣΔΑ, της Τριχωνίδα Α.Ε., του...
Συνδέσμου Ύδρευσης αλλά και του Κέντρου κατά των Ναρκωτικών «Οδυσσέας» .

Αναλυτικά:
Ορισμός μελών Διοίκησης του ΝΠΔΔ του Δήμου Αγρινίου με την επωνυμία:
«ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης ΚΟΙ.Π.Α.Α. Δήμου Αγρινίου»

Τακτικά μέλη:

1)Καρακώστα Βασίλειο (Δημοτ. Σύμβουλο από την πλειοψηφία), 2. Κολοβό Σωτήρη, 3) Φωτάκη Βασίλειο, 4) Χασιώτη Ευθύμιο, 5) Γαλαζούλα Μαρία (Δημοτ. Σύμβουλο από την μειζ. μειοψηφία), 6) Διονυσόπουλο Λεωνίδα (Δημοτ. Σύμβουλο από τις λοιπές παρατάξεις της μειοψηφίας), 7) Βερρη Ευαγγελία (Δημότη – κάτοικο), 8) Πεσίνη Θωμά (Δημότη – κάτοικο), 9) ένας εκπρόσωπος των εργαζομένων του Νομικού Προσώπου, που θα ορισθεί από αυτό.

Αναπληρωματικά μέλη:

1) Κολοβό Χρήστο (Δημοτ. Σύμβουλο από την πλειοψηφία), 2) Σαλμά Μαρία, 3) Παππά Γεώργιο, 4) Ζώη Δημήτριο (Δημοτ. Σύμβουλο από την μειζ. μειοψηφία), 5) Κοντονάσιο Αθανάσιο (Δημοτ. Σύμβουλο από τις λοιπές παρατάξεις της μειοψηφίας), 6) Συργιάννη Αγγελική (Δημότη – κάτοικο), 7) Πάνου Γρηγόριο (Δημότη – κάτοικο), 8) ένας αναπληρωτής εκπρόσωπος των εργαζομένων του Νομικού Προσώπου, που θα ορισθεί από αυτό.

Εκ των παραπάνω, ορίζονται ως Πρόεδρος ο κος Καρακώστας Βασίλειος και αντιπρόεδρος ο κος Φωτάκης Βασίλειος.


Δείτε, όπως έχουν αναρτηθεί, τις αποφάσεις του ορισμού των μελών Νομικών Προσώπων και Επιχειρήσεων του δήμου. Να σημειωθεί πως εκκρεμούν οι αναρτήσεις των μελών των Σχολικών Επιτροπών, που έχουν αποφασιστεί αλλά δεν έχουν αναρτηθεί, ενώ εκκρεμεί η απόφαση για το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΑ, του ΦΟΣΔΑ, της Τριχωνίδα Α.Ε., του Συνδέσμου Ύδρευσης αλλά και του Κέντρου κατά των Ναρκωτικών «Οδυσσέας».

Ορισμός μελών για τη συγκρότηση του Δ/κού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης με την επωνυμία Κοινωφελής Επιχείρηση Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Αγρινίου (ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.).

Ορίζει ως τακτικά μέλη από τους Δημοτικούς Συμβούλους τους: 1) Δήμαρχο Αγρινίου, 2) Σαλακίδου – Πιστιώλη Όλγα από την πλειοψηφία, 3) Φαρμάκη Ιωάννη, 4) Γαλαζούλα Μαρία από τη μειοψηφία.

Ως αναπληρωτές των παραπάνω τακτικών μελών από τους Δημοτικούς Συμβούλους τους: 1) Μπούτιβα Ξανθή από την πλειοψηφία, 2) Παπαγεωργίου Μαρία, 3) Σκορδόπουλο Δημήτριο, 4) Ράπτη Ευθύμιο από τη μειοψηφία.

Ως τακτικά μέλη από τους πολίτες τους κκ.: 5) Μικέλη Γεώργιο, 6) Κακαβιά Κων/νο, 7) Ράπτη Κρίτων, 8) Πετρίδη Γεωργογάλα Μαρία, 9) έναν εκπρόσωπο του Εμπορικού Συλλόγου που θα ορισθεί από τον ίδιο τον φορέα.

Από τους πολίτες ως αναπληρωτές τακτικών μελών τους κκ.: 10) Κοκοσούλα Κίρκη, 11) Συργιάννη Αγγελική, 12) Στάθης Κων/νος, 13) Καπλάνη Αγλαΐα.

Εκ τους ανωτέρω ορίζει με την ίδια πλειοψηφία ως Αντιπρόεδρο την κα Σαλακίδου Όλγα και ο πρόεδρος εκ του Νόμου είναι ο Δήμαρχος.

Ορισμός Μελών Διοίκησης του ΝΠΙΔ του Δήμου Αγρινίου με την επωνυμία: Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αγρινίου Κ.Ε.Δ.Α.

Τακτικά μέλη: 1) Βασιλείου Ιωάννη (Δημοτ. Σύμβουλο από την πλειοψηφία), 2) Παπαγεωργίου Μαρία, 3) Μπούτιβα Ξανθή, 4) Σαλμά Μαρία, 5) Κραββαρίτη Ευαγγελία (Δημοτ. Σύμβουλο από το σύνολο της μειοψηφίας), 6) Γαλανόπουλο Γεώργιο (Δημότη – κάτοικο), 7) Μακρή – Γιαννακάρη Ανθούλα (Δημότη – κάτοικο), 8) Έναν εκπρόσωπο κοινωνικού φορέα και συγκεκριμένα από το Περιφερειακό Τμήμα ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας που θα ορισθεί από αυτό, 9) Ένας εκπρόσωπος των εργαζομένων του Νομικού Προσώπου που θα ορισθεί από αυτό.

Αναπληρωματικά μέλη: 1) Σαλακίδου Όλγα (Δημοτ. Σύμβουλο από την πλειοψηφία, 2) Αλεξόπουλο Γεώργιο, 3) Σοφρων Κων/νο, 4) Κολοβό Σωτήρη, 5) Ρούσση Αγγελική (Δημοτ. Σύμβουλο από το σύνολο της μειοψηφίας, 6) Στάθη Κων/νο, 7) Καπλάνη Αγλαΐα (Δημότη – κάτοικο), 8) Έναν αναπληρωτή εκπρόσωπο κοινωνικού φορέα και συγκεκριμένα από το Περιφερειακό Τμήμα ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας που θα ορισθεί από αυτό, 9) Έναν αναπληρωτή εκπρόσωπο των εργαζομένων του Νομικού Προσώπου που θα ορισθεί από αυτό.

Εκ των παραπάνω ορίζεται ως Πρόεδρος η κα Παπαγεωργίου Μαρία και Αντιπρόεδρος η κα Σαλμά Μαρία.

Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου Αγρινίου στη Γενική Συνέλευση της «Εταιρείας Στάθμευσης Αγρινίου – Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α.» για την εκλογή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ορίζει τον κο Σεϊτανίδη Θεόδωρο (Δημοτικό Σύμβουλο) ως εκπρόσωπο του Δήμου Αγρινίου ο οποίος θα συμμετέχει στη Γενική Συνέλευση της Εταιρείας για την εκλογή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και αναπληρωτή αυτού τον κο Στούπα Παναγιώτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ