Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Δείτε ποιοι εκλέγονται στο Δ.Σ. της Π.Ε.Δ. Δυτικής Ελλάδας από την Αιτωλ/νία

Η παράταξη στην οποία είναι επικεφαλής ο Δήμαρχος Αγρινίου, Γιώργος Παπαναστασίου κατέλαβε την πρώτη θέση στη χθεσινή ψηφοφορία, για ανάδειξη νέου Δ.Σ. στην περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Ελλάδας (εδώ).
Συγκεκριμένα, η «Νέα Εποχή» (ΝΔ) έλαβε 48 ψήφους και 8 έδρες και...
ακολούθησαν η "Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Κίνηση" (ΠΑΣΟΚ) 39 ψήφους 7 έδρες, η «Λαϊκή Συσπείρωση» (ΚΚΕ) με 23 ψήφους και 4 έδρες και η «Αριστερή Ριζοσπαστική Συνεργασία» (ΣΥΡΙΖΑ), με 13 ψήφους και 2 έδρες.
Επίσης κατά τη διαδικασία εκλέχτηκε και η αντιπροσωπεία στην Κεντρική Ένωση Δήμων στην οποία εκτός των 19 δημάρχων της περιφέρειας εκλέχτηκαν οι παρατάξεις εξέλεξαν αντίστοιχα 4,4,2 και 1 αντιπρόσωπος.
Στο Δ.Σ. της Π. Ε. Δ. από την Αιτωλοακαρνανία εκλέχτηκαν από τον συνδυασμό του κ. Παπαναστασίου: ο δήμαρχος Μεσολογγίου, Νίκος Καραπάνος, ο αντιδήμαρχος του ίδιου δήμου Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος και ο δημοτικός σύμβουλος Αμφιλοχίας Γιάννης Πρεβεζιάνος.
Από την παράταξη "Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Κίνηση" ο δήμαρχος Ξηρομέρου, Ερωτόκριτος Γαλούνης και η δημοτική σύμβουλος Αγρινίου, Αγγελική Ρούσση - Τζιμάνη.
Από τη "Λαϊκή συσπείρωση" ο δημοτικός σύμβουλος Αγρινίου, Τίμος Παπανικολάου και από την «Αριστερή Ριζοσπαστική Συνεργασία» ο δημοτικός σύμβουλος Αγρινίου, Δημήτρης Τραπεζιώτης.
Στη Γ.Σ. της ΚΕΔΕ από την Αιτωλοακαρνανία εκλέχτηκαν από τη "Νέα ΕΠΟΧΗ" ο δημοτικός σύμβουλος Ναυπακτίας, Θανάσης Παπαθανάσης και ο δημοτικός σύμβουλος Αγρινίου, Νίκος Καζαντζής.

Από την παράταξη "Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Κίνηση" ο τ. δήμαρχος Μεσολογγίου, Παναγιώτης Κατσούλης και από τη "Λαϊκή συσπείρωση" ο δημοτικός σύμβουλος Αγρινίου, Τίμος Παπανικολάου.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ