Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Ένοπλη ληστεία στη Στράτο Αγρινίου - Θύμα ο ταχυδρόμος της περιοχής

Ένοπλη ληστεία στη Στράτο – Συνελήφθησαν οι ληστές, 33 και 38 ετών, λίγο έξω από την Αμφιλοχία
Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε σήμερα το πρωί σε ταχυδρομικό υπάλληλο στη Στράτο Αγρινίου.
Οι δράστες, με τα πρόσωπα του καλυμμένα, «χτύπησαν» σήμερα στις 9 περίπου το πρωί με θύμα τον ταχυδρόμο της περιοχής, ενόψει των πληρωμών που...γίνονται κάθε πρώτη του μήνα. Με την απειλή όπλου κατάφεραν να αφαιρέσουν το ποσό των περίπου 10000 ευρώ που είχε μαζί του ο ταχυδρόμος για τις συντάξεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες του aerasnews.gr, οι δυο δράστες προσπάθησαν να διαφύγουν με μοτοσυκλέτα ενώ άμεση ήταν η αντίδραση της αστυνομίας στήνοντας μπλόκο στο Σπάρτο και καταδιώκοντας τους ληστές με μηχανές. Σύμφωνα με τις πρώτες πάντα πληροφορίες, οι αστυνομικοί πυροβόλησαν τον συνοδηγό της μοτοσυκλέτας τον οποίο τραυμάτισαν ρίχνοντάς τους από τη μηχανή. Ο ένας ληστής συνελήφθη ενώ ο άλλος προσπάθησε να διαφύγει μάταια καθώς λίγη ώρα αργότερα συνελήφθη και αυτός.

Όπως προκύπτει, από πληροφορίες του aerasnews.gr, πρόκειται για ημεδαπούς δράστες με τον έναν εκ των δύο να εικάζεται ότι είναι Ρομά λόγω του ονόματός του. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγω για τον έναν εκ των δύο δραστών να είναι από την περιοχή της Στράτου και φαίνεται να έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές.

Ο τραυματίας αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αμφιλοχίας με ελαφρά τραύματα και στη συνέχεια οδηγήθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου.

Νεώτερη ενημέρωση: Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, αναφέρεται ότι τελικώς δεν υπήρξαν πυροβολισμοί από την αστυνομία εναντίων των δραστών παρά μόνο για εκφοβισμό.

Νεώτερα στοιχεία: Όπως προκύπτει, σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, σε ό,τι αφορά τους δύο δράστες, πρόκειται για ημεδαπούς, 33 ετών από την περιοχή της Στράτου και έναν 38 ετών.

Φωτογραφία από e-maistros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ