Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Φοιτητής στο ΤΕΙ Μεσολογγίου ο 19χρονος στρατιώτης που σκοτώθηκε στο Βόλο

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων (Μεσολόγγι) του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας με αφορμή τον τραγικό θάνατο για τον 19χρονο στρατιώτη Φ. Ανδρικόπουλου που φοιτούσε στο Τμήμα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η είδηση του θανάτου του προσφιλούς φοιτητή μας Φώτη Ανδρικόπουλου του Κωνσταντίνου, που έπεσε κατά την εκτέλεση του καθήκοντος συντάραξε το Πανελλήνιο και συγκλόνισε τους Καθηγητές, τους φίλους και τους συμφοιτητές του, στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Μεσολογγίου.

Η Συνέλευση του Τμήματος, σε έκτακτη συνεδρίασή της, σήμερα Τετάρτη 8/10/2014 αποφάσισε:
- Την αναστολή των μαθημάτων για σήμερα από ώρα 16.00
- Την κατάθεση στεφάνου στη μνήμη του.»

Ο Πρόεδρος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Μεσολογγίου
Δρ. Αριστογιάννης Γαρμπής,
Αναπληρωτής Καθηγητής

http://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ