Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Επιστρέφουν τα φύλλα "αξιολόγησης" στο νοσοκομείο Αγρινίου - ΔΕΙΤΕ VIDEO

Συνεδρίασε σήμερα το πρωί η γενική συνέλευση των εργαζομένων στην οποία πάρθηκε η απόφαση να μπλοκάρουν την διαδικασία "αξιολόγησης", επιστρέφοντας ανυπόγραφα τα ατομικά φύλλα στην διοίκηση του νοσοκομείου.
Σήμερα στην γενική συνέλευση παρευρέθηκαν ο αντιπρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Τάκης Πατέλης και ο Βασίλης Πετρόπουλος εκπρόσωπος της ΠΟΕΔΗΝ στην...Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.
Στη συνέχεια εκπρόσωποι των εργαζομένων, της ΠΟΕΔΗΝ και εργαζόμενοι προχώρησαν σε παράσταση στο γραφείο του Διοικητή όπου κατέθεσαν τις διαφωνίες τους και τους προβληματισμούς τους για τα ολέθρια, όπως τα χαρακτήρισαν, αποτελέσματα που θα έχει μια πιθανή εφαρμογή αυτού του νόμου στο χώρο της δημόσιας υγείας.
Ο Διοικητής Γ. Βλάχος έδειξε κατανόηση στους προβληματισμούς τους και προθυμοποιήθηκε να αναστείλει τη διαδικασία αυτή δίνοντας εντολή στον διοικητικό υποδιευθυντή να μαζευτούν πίσω όλα τα φύλλα αξιολόγησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ