Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

Καλοκαίρι 2014..Μαγικές Παραλίες του Ιονίου! Κεφαλονιά, Λευκάδα, Κέρκυρα, Αντίπαξοι, Ζάκυνθος, Ιθάκη !

Πανέμορφες παραλίες, καταπράσινα δάση που τα φιλάει το κύμα, θαλάσσια σπορ για τους τολμηρούς, γαστρονομικές νότες, καλημέλωδες καντάδες.Τα Ιόνια νησιά έχουν τα πάντα. Αποτελούν ιδανικό τόπο για ιστιοπλοΐα, τα λατρεύουν οι σέρφερ, επιστρέφουν ξανά και ξανά οι λάτρεις των πεντακάθαρων νερών και....
του μαγικού βυθού τους. Ακολουθεί μια μικρή γεύση των παραλιών του Ιονίου.


ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ
Μύρτος

«Σύμβολο» για την Κεφαλονιά, ο Μύρτος, αποτελεί μία από τις καλύτερες παραλίες όχι μόνο για το νησί αλλά και διεθνώς. Βρίσκεται 2,5 περίπου χλμ. από το χωριό Διβαράτα και προσελκύει χιλιάδες τουρίστες τόσο για να απολαύσουν το μπάνιο στα καταγάλανα και κρυστάλλινα νερά όσο και για το εξαιρετικό φυσικό τοπίο. Τα ολόλευκα βότσαλα σε συνδυασμό με τα γαλαζοπράσινα νερά, αλλά και το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα καθιστούν το Μύρτο ως την ιδανική επιλογή για μία ολοήμερη εξόρμηση. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι να μην υπερεκτιμήσετε τις κολυμβητικές σας δυνατότητες καθώς δημιουργούνται θαλάσσια ρεύματα, ενώ τα νερά βαθαίνουν απότομα. Όσο για την παραλία, είναι πλήρως οργανωμένη με ομπρέλες, ξαπλώστρες, μία πολύ καλή καντίνα και άλλες απαραίτητες διευκολύνσεις. Βέβαια αν ενδιαφέρεστε να νοικιάσετε ομπρέλα πρέπει να πάτε από νωρίς.
Συνεχίζεται εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ