Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Με τον αρχηγό της Ελληνικής αστυνομίας συναντήθηκε ο πρόεδρος της ένωσης αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. της Περιφέρειας Δυτ.Ελλάδας.

Με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Δημήτριο ΤΣΑΚΝΑΚΗ συναντήθηκε την Τετάρτη 16-7-2014 ο πρόεδρος της Ένωσής μας, Αστυνομικός Υποδ/ντής ΜΑΖΑΡΑΚΙΩΤΗΣ Χρήστος, παρουσία και του...
προέδρου της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. Αστυνομικού Υποδ/ντή ΚΑΤΣΙΑΜΑΓΚΑ Ιωάννη, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε συνάντηση και με τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης κ. Αθανάσιο ΑΝΔΡΕΟΥΛΑΚΟ, προκειμένου να τεθούν υπόψη τους οι προβληματισμοί και οι προτάσεις μας για την αντιμετώπιση τόσο των τοπικών προβλημάτων όσο και εκείνων που επιβαρύνουν συνολικότερα τη λειτουργία των αστυνομικών υπηρεσιών.

Κατά τις συναντήσεις αναλύθηκαν διεξοδικά τα προβλήματα της περιφέρειάς μας και επιδόθηκε προς τούτο σχετικό υπόμνημα, περαιτέρω δε μεταφέρθηκε η αγωνία μας για την άμεση παρέμβασή τους ώστε να υπάρξουν το ταχύτερο δυνατόν οι απαιτούμενες λύσεις.
Σε ότι αφορά το θέμα της αναδιοργάνωσης της Ελληνικής Αστυνομίας, αναφέρθηκαν οι παρατηρούμενες δυσλειτουργίες και οι ενστάσεις μας, έτσι όπως έχουν ήδη αποτυπωθεί και σε επίπεδο Ομοσπονδιών από την πρώτη στιγμή που είχαν δει το φως της δημοσιότητας τα επίμαχα σχέδια. Ζητήθηκε δε στο πλαίσιο του διαλόγου να εισακουσθούν οι προτάσεις μας, ούτως ώστε με πνεύμα καλής διάθεσης και δημιουργικής συμμετοχής του συνδικαλιστικού μας κινήματος να υπάρξει το επιθυμητό αποτέλεσμα, δηλαδή μια λειτουργική και επαγγελματικά άρτια δομημένη Ελληνική Αστυνομία.
Προς τούτου αποφασίσθηκε να υπάρξει και νέα συνάντηση την προσεχή εβδομάδα όπου θα κατατεθούν και οι τελικές μας προτάσεις.
Συναδέλφισες και Συνάδελφοι,
Η Ένωσή μας μαζί με την Π.Ο.ΑΞΙ.Α. βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή του αγώνα συνεχίζοντας αταλάντευτα και δυναμικά την συνδικαλιστική μας δράση σε μια δύσκολη εποχή, αγωνιζόμενοι για τα δίκαια αιτήματά μας, όπως την αποκατάσταση του μισθολογίου μας στα επίπεδα του 2012, σύμφωνα με την εκδοθείσα απόφαση του Σ.Τ.Ε. και προς τούτο να γνωρίζετε ότι βρισκόμαστε σε ετοιμότητα ενόψει των αποφάσεων της Κυβέρνησης.
Σε κάθε περίπτωση σας θέλουμε ενεργούς συναγωνιστές και συμπαραστάτες

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ