Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Ο Δ. Αβραμόπουλος νέος Επίτροπος στην Κομισιόν

Επιστολή στον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ έστειλε ο Αντώνης Σαμαράς, με την οποία τον ενημερώνει για την επιλογή της κυβέρνησης. O πρωθυπουργός είχε επικοινωνία με την Ντ. Μπακογιάννη χθες Σαββάτο και της ανακοίνωσε την απόφασή του να μην είναι η ίδια η....
επόμενη επίτροπος.

Τον Δημήτρη Αβραμόπουλο προτείνει η κυβέρνηση για τη θέση του επόμενου Έλληνα Επιτρόπου στη νέα Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε, «σε συνέχεια της απόφασης του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της 16ης Ιουλίου 2014, η κυβέρνηση ενημέρωσε με επιστολή τον νέο πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, ότι προτείνει τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλο για τη θέση του Επιτρόπου στη στην Κομισιόν».
O πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς είχε επικοινωνία με την Ντόρα Μπακογιάννη αργά το απόγευμα του Σαββάτου, και της ανακοίνωσε την απόφασή του να μην είναι η ίδια η επόμενη επίτροπος.
Η απόφαση για τι πρόσωπο του νέου Επίτροπου προφανώς κατέληξε στην κοινή συνάντηση που είχαν την περασμένη εβδομάδα ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης με τον έως σήμερα υπουργό Εθνικής Άμυνας στο Μέγαρο Μαξίμου.

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ