Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

ΕΕΤΗΔΕ GATE: Μήπως ο ΣΚΑΪ δεν πλήρωσε ποτέ ούτε ΤΑΠ ούτε το χαράτσι του 2011;

Ερώτηση της Σοφίας Σακοράφα προς τον Δήμο Πειραιά για το αν το κτίριο του ΣΚΑΪ αποφεύγει το Τέλος Ακίνητης Περιουσίας.
Μετά την περίεργη επίθεση που δεχτήκαμε μέσω twitter για το δημοσίευμά περί αποφυγής του ΕΕΤΗΔΕ (χαράτσι) από δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ, ήρθαν στα χέρια μας σήμερα περισσότερα στοιχεία. Σύμφωνα με αυτά, δημιουργούνται νέα...
ερωτήματα, όχι μόνο για το αν πλήρωσε η ΕΡΓΩΝ ΑΤΕ το μειωμένο ΕΕΤΗΔΕ του 2012 αλλά και για το αν πλήρωσε το κανονικό του 2011.

Όπως φαίνεται και στον λογαριασμό που δημοσιεύσαμε την Παρασκευή, το κτήριο επί της Φαληρέως και Εθνάρχου Μακαρίου φαίνεται να μην πληρώνει Τέλος Ακίνητης Περιουσίας (ΤΑΠ), αφού όλοι οι συντελεστές του υπολογισμού παραμένουν μηδενικοί. Τούτο σημαίνει ότι το συγκεκριμένο κτίριο έχει πετύχει κάποιου είδους απαλλαγή, κάτι που προβλημάτισε και τη βουλευτή Σοφία Σακοράφα, η οποία είχε αποστείλει επίσημη ερώτηση προς τον Δήμαρχο Πειραιώς, κο Βασίλη Μιχαλολιάκο, από τις 27 Σεπτεμβρίου. Στην επιστολή αυτή η κυρία Σακοράφα ζητάει να ενημερωθεί βάσει ποιας κατηγορίας απαλλαγής το κτήριο με αριθμό παροχής 6 86352547 01 6 δεν επιβαρύνεται με τέλος ακίνητης περιουσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ