Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

ΡΕΥΜΑ ΦΤΗΝΟ – Δ.Ε.Η ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ Δ.Ε.Η 
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΥΔΡΟΗΛΕΚΤΡΙΚΑ
Στις 7/7 συζητιέται στη Βουλή το σχέδιο Νόμου για τη μικρή Δ.Ε.Η. Είναι προαπαιτούμενο της Τρόικας και του Δ.Ν.Τ, η εκποίηση λιγνιτορυχείων και υδροηλεκτρικών σταθμών και φραγμάτων, ώστε να συνεχίσουν οι δόσεις ενός δανείου που δεν οφείλουμε. Το έφτιαξε η Ζίμενς με τις μίζες, τα εξοπλιστικά και οι μίζες, η φοροαπαλλαγή του.... κεφαλαίου. 
Οι εργαζόμενοι στη Δ.Ε.Η εξασφάλισαν με την εργασία τους και τα λεφτά του ελληνικού λαού, τον πλήρη εξηλεκτρισμό της χώρας, πράγμα που δεν ισχύει ούτε στη Γαλλία.

Χαρίζουν σε Τρόικα Μυτιληναίο και Μπόμπολα τα παρακάτω, για αρχή:

Λιγνιτορυχεία: 

1. Αμύνταιο I και II ισχύος 600MW 2.ΑΗΣ Μελίτι Ι, ισχύος 330MW 

3. Την άδεια ηλεκτροπαραγωγής για τον σταθμό Μελίτι ΙΙ 450MW

4. Τα δικαιώματα της Δ.Ε.Η στα λιγνιτοτυχεία Αμυνταίου, Κλειδιού, Λόφων Μελίτι, Κομνηνών Ι και ΙΙ και Βεύης.

Υδροηλεκτρικά – Οι ΝΕΟΙ ΚΟΝΤΖΑΜΠΑΣΗΔΕΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

Για αρχή εκποιούνται η Πλατανόβρυση , Θησαυρού , Αγρας ,Εδεςσσαίος. Πριν την επόμενη δόση που με βεβαιότητα θα «εισπράξει» η Κυβέρνηση , θα πάρουν σειρά το Καστράκι , ο Στράτος , ο Αχελώος. Για να υδροδοτηθεί ο κάμπος του Αγρινίου και του Μεσολογγίου , για να ποτιστεί το ‘ιδιο το Αγρίνιο , θα διαπραγματευόμαστε με κάποιον φίλο της Γερμανικής πρέσβείας. Τα 6e που δίνει τώρα ο αγρότης για νερό , θα γίνουν 30-40e.

Μπόμπολας, Μυτιληναίος κτλ που εχουν ανταγωνιστή τη Δ.Ε.Η , επιδιώκουν την πολυδιάσπαση της εταιρείας.Το Νομοσχέδιο μεταφέρει στη νέα εταιρεία το 30% του παραγωγικού δυναμικού της επιχείρησης και αντίστοιχο μερίδιο πελατών ( περίπου 2.000.000 πελάτες).

Εξυπακούεται ότι τα τιμολόγια θα εκτιναχτούν για τον μισθωτό , τον αγρότη,τον εργαζόμενο και μαζικές διακοπές ρεύματος γιατί ως γνωστό η υπέρτατη αξία του καπιταλιστή είναι το κέρδος.

Η ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ Δ.Ε.Η ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΕΡΓΑΤΕΣ, ΑΓΡΟΤΕΣ, ΜΙΚΡΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ και κύρια τους αγρότες. Μας αφορά όλους όχι μόνο γιατί θα πληρώσουμε το μάρμαρο των ιδιωτικοποιήσεων , αλλα και γιατίόλοι εχουμε κέρδος από την ηττα της Κυβέρνησης και των δανειστών.

Πέμπτη 3/7, το πρωί, το Σωματείο των Τεχνικών και οι Διοικητικοί της Δ.Ε.Η έχουν συγκέντρωση έξω από τη Δ.Ε.Η στο συντριβάνι.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ-ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ-ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ Δ.Ε.Α (συνιστώσα ΣΥ.ΡΙΖ.Α )

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ