Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Ο Παπαναστασίου Παρακολούθησε τον Ποδοσφαιρικό Αγώνα Βετεράνων "Κεραυνού" Γαβαλούς - ΑΕΚ

Το φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Κεραυνού Γαβαλούς και της ΑΕΚ που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 5 Μαΐου και ώρα 17.00, στο...Δημοτικό γήπεδο Γαβαλούς Αιτωλοακαρνανίας παρακολούθησε ο υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου, μετά από πρόσκληση του διοργανωτή του αγώνα, του Συνδέσμου Βετεράνων Κεραυνού Γαβαλούς Αιτωλοακαρνανίας

Ο κ. Παπαναστασίου μαζί με φιλάθλους χειροκρότησε τις δόξες του Ποδοσφαίρου μας (Παπαϊωάννου, Μανωλά, Μπατίστα, Καραγκιοζόπουλο, Γεωργαμλή κ.α) και απένειμε τιμητική πλακέτα.

Με εκτίμηση

Γιώργος Παπαναστασίου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ