Κυριακή 18 Μαΐου 2014

Στο Παναιτώλιο ψήφισε ο Δημ. Τραπεζιώτης (video)

 Στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Παναιτωλίου, ψήφισε ο Δημήτρης Τραπεζιώτης, επικεφαλής του συνδυασμού «Ανατροπή Τώρα-Πολίτες σε Δράση».

Ο κ. Τραπεζιώτης αμέσως μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, τόνισε:
«H εκλογική διαδικασία εξελίσσεται ομαλά, χωρίς προβλήματα. Θεωρώ ότι αυτή η εκλογική αναμέτρηση έχει μια βαρύνουσα πολιτική σημασία που σημαίνει ότι η τοπική αυτοδιοίκηση είτε θα συνεχίσει να λειτουργεί μέσα σε ένα μνημονιακό Καλλικρατικό πλαίσιο που έχει οδηγήσει, όχι απλώς στην αποδυνάμωση και την απίσχναση της τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά σχεδόν στην πλήρη κατάργησή της, είτε θα αποτελέσει μια πραγματική, αποκεντρωμένη λαϊκή εξουσία, στήριγμα και πυλώνα σε ένα σχέδιο για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας μας.
 Συμμετέχουμε σε αυτές τις εκλογές με τον συνδυασμό Αγρίνιο: Ανατροπή Τώρα: πολίτες σε δράση και θεωρούμε ότι θα υπάρξει μια θετική ανταπόκριση από τον κόσμο και για αυτό ευχαριστούμε εκ των προτέρων όλους του πολίτες. Συμμετέχουμε και αγωνιζόμαστε για τη θεσμική ενδυνάμωση της τοπικής αυτοδιοίκησης και την άρθρωση της τοπικής δημοκρατίας. Είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι από την ανταπόκριση του κόσμου και πιστεύομε ότι το εκλογικό αποτέλεσμα θα είναι θετικό.»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ