Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

''Όχι’’ σε συνδυασμούς ΝΔ και ΠΑΣΟΚ από τους Ανεξάρτητους Έλληνες


Σε ανακοίνωση της η Συντονιστική Επιτροπή Βοιωτίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων καλεί σε καταψήφιση των συνδυασμών ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στο δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών και ζητάει τη στήριξη του ευρωψηφοδελτίου των ΑΝ-ΕΛ.
Η ανακοίνωση:
Η δύναμη των πολιτών στο δημοκρατικό πολίτευμα είναι η ψήφος. Η Κυριακή των τριπλών εκλογών Δημοτικών-Περιφερειακών-Ευρωεκλογών φτάνει, μαζί της έρχεται και η απόφαση των πολιτών.
Τώρα πρέπει να αποφασίσουμε εμείς για το μέλλον μας, να αποφασίσουμε ποιοι μπορούν να μας εκπροσωπήσουν και να αγωνιστούν για τα δικαιώματά μας, ποιοι μπορούν να αντισταθούν στα ντόπια και ξένα συμφέροντα, ποιοι έχουν αντιδράσει με έργα στα τέσσερα χρόνια κηδεμονίας, υποτέλειας και παράδοσης της εθνικής μας κυριαρχίας .
Μας μιλάνε για σταθερότητα και ασφάλεια.
Ας απευθυνθούν στις 6.000 οικογένειες των ανθρώπων που αυτοκτόνησαν εξαιτίας των πολιτικών τους αποφάσεων.
Ας απευθυνθούν στα 2.000.000 ανέργων της φτωχοποιημένης Ελλάδας. 


ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ

Οι Ανεξάρτητοι έλληνες προχωράμε ενάντια σ’ αυτούς που έφεραν και σ’ αυτούς που εφαρμόζουν τα μνημόνια

Λέμε όχι στους εκπροσώπους της συγκυβέρνησης όποιον θεσμό κι αν διεκδικούν να εκπροσωπήσουν, αφού είναι υποστηρικτές της συγκεκριμένης πολιτικής και εθνικής υποδούλωσης.

Στηρίζουμε τους υποψήφιους ευρωβουλευτές μας, οι οποίοι έχουν αποδείξει με τη στάση τους ,ότι μπορούν να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα και τους Έλληνεςμέσα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, μπορούν να αντισταθούν στην μετατροπή της Ευρώπης σε ομοσπονδία για να είμαστε υποτελείς των μεγάλων δυνάμεων.


Στηρίζουμε την Ευρώπη των λαών και όχι των τραπεζών

 Είναι καιρός να βρούμε τη χαμένη μας αξιοπρέπεια

 Είναι ώρα να πούμε ΟΧΙ σε άλλα ψέματα
 Είναι ώρα να σεβαστούμε τον εαυτό μας και τις ζωές των παιδιών μας
 ΟΧΙ ΣΤΑ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ ΕΥΡΩ –ΔΡΑΧΜΗ, ΔΕΞΙΑ-ΑΡΙΣΤΕΡΑ
 ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΟΡΘΩΣΕΤΕ ΑΝΑΣΤΗΜΑ
 ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΔΥΝΑΤΗ ΦΩΝΗ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

Είναι ώρα ευθύνης όλων μας

 ΤΟΛΜΗΣΤΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ