Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Τα θέλει ο κώλος μας!

Βλέποντας πιο καθαρά τώρα το πρωί τα τελικά αποτελέσματα εγώ προσωπικά καταλήγω σ' ένα συμπέρασμα: Τα θέλει ο κώλος μας!
Όταν στα Αγρίνιο έρχεται πρώτος ο άνθρωπος που δηλώνει καθαρά και ανοιχτά ότι είναι Ν.Δ. και δεύτερος ο "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ" ΠΑΣΟΚος Δήμαρχος Παύλος Μοσχολιός, όταν στου.... Ζωγράφου ο από μεταγραφή Νεοδημοκράτης Παναγιώτης Αγγελόπουλος περνάει άνετα στο δεύτερο γύρο και στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη κερδίζουν οι Καμίνης και Μπουτάρης,όταν στον Πειραιά κερδίζει ο Ολυμπιακός και οι Εφοπλιστές με δεύτερο το Μιχαλολιάκο κι όταν στην περιφέρεια Αττικής περνάει στη δεύτερη Κυριακή με τα τσαρούχια ο Σγουρός και στην Κεντρική Μακεδονία πάνε στο δεύτερο γύρο το δεξιό δίδυμο Τζιτζικώστας-Ιωαννίδης τα θέλει φίλοι μου ο ποπός μας!
Βάλτε και το ποσοστό της αποχής,που και πάλι έφτασε το 40%,και θα δείτε ότι τα θέλει και τα παραθέλει.

Πλείστα ακόμη παραδείγματα από τον εκλογικό χάρτη δείχνουν ότι ψηφίστηκαν με κλειστά μάτια δεξιοί και δήθεν ανεξάρτητοι παλαιοπασόκοι! Πράγμα που σημαίνει ότι δεν γουστάρουμε καμία αλλαγή, τρομάζουμε στην ιδέα της μη "σταθερότητας". Καλύτερα στον καναπέ μας και στη θεσούλα μας με τους γνωστούς-δεδομένους βιαστές της ζωής μας παρά να ρισκάρουμε οτιδήποτε νέο!!!

Ακούω κάτι περί εκβιασμών και εκφοβισμού και και και...
Οταν είσαι μέσα στο παραβάν είσαι συ και η συνείδησή σου, κανένας άλλος ή μάλλον ναι είναι μαζί κι ο φόβος σου για τη "σταθερότητα" της βολής σου κι ας είσαι άνεργος κι ας πεινάς κι ας αυτοκτονεί ο διπλανός σου,εσύ φοβάσαι πάντα το χειρότερο.
Μα δεν υπάρχει χειρότερο,μετά είναι ο... τάφος!

Αντε με τις υγείες μας να τους ματαψηφίσουμε και την άλλη Κυριακή και μετά ν' αρχίσουμε πάλι την αγανάκτηση και τα παχιά τα λόγια της αντίστασης στο κατεστημένο.

1 σχόλιο :

  1. Εξαιρετική αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος. Οποιαδήποτε άλλη ανάγνωση αποτελεί απλώς παραφιλολογική μπούρδα.
    Ας προσθέσω στην ανάλυση της ιστοσελίδας και την αποτίμηση υπουργού του Σαμαρά, ο οποίος τόνιζε πως "το μήνυμα του κόσμου είναι πως πρέπει να επιταχύνουμε τις μεταρρυθμίσεις μας"!
    Άψογη, λοιπόν, και η ανάγνωση του δεξιούλη υπουργού. Το λοιπόν έχουμε ν' αναμένουμε (με τη συναίνεση ή την ανοχή της πλειονότητας του κόσμου) κι άλλες δόσεις λιτότητας, περικοπών, διάλυσης κοινωνικών και προνοιακών δομών, ιδιωτικοποιήσεων και άλλα "ωραία" τα οποία το "dream team" του Σαμαρά έχει ήδη στα σκαριά.
    Με τις υγείες μας και τα προφυλακτικά θα είναι μια ακόμη χορηγία της ελληνικής κοινωνίας (...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ