Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Απάντηση Δήμου Αγρινίου στον κ. Μπίμπα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ                                  Αγρίνιο,  23 Μαΐου 2014
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ταχ. Δ/νση: Χαρ. Τρικούπη 10
30 100  Α Γ Ρ Ι Ν Ι Ο
Τηλ.: 2641 0 22495, 2641 3 60302
FAX: 2641 0 48498  

Το προεκλογικό μανιφέστο του κ. Μπίμπα  
Προκειμένου να υποστηρίξει την υποψηφιότητα της κόρης του στο ψηφοδέλτιο του κ. Παπαναστασίου, ο κ. Μπίμπας ξεπέρασε κάθε όριο και προέβη στην έκδοση του προεκλογικού του μανιφέστου.
Επί της ουσίας:

1.    Η εταιρεία «ΜΠΙΜΠΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΕΒΕ» διεκδίκησε δικαστικά με την 137/11-6-2009 αγωγή της, ποσό της τάξης 95.744,99 που αφορούσε σε τιμολόγια παλαιότερων ετών, 2004 - 2007, τα οποία δεν είχαν εξοφληθεί λόγω έλλειψης των  ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΩΝ.
      Η Αγωγή αυτή απορρίφθηκε με την 5/24-1-2011 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αγρινίου .
      Η εταιρεία «ΜΠΙΜΠΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΕΒΕ» επανήλθε με νέα αγωγή, την 347/18-7-2011. Το Μονομελές Πρωτοδικείο Αγρινίου, με την 47/5-2-2014 απόφασή του έκανε δεκτή την αγωγή για ποσό 57.891,60 ευρώ.
      Κατά της απόφασης αυτής, ο Δήμος Αγρινίου, με την 92/2014 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, όπως είχε υποχρέωση, άσκησε έφεση, η οποία ακόμη δεν έχει εκδικαστεί.
      Να σημειωθεί ότι ο Δήμος Αγρινίου, τηρεί απαρέγκλιτα την ίδια ακριβώς διαδικασία σε όλες τις περιπτώσεις, εφαρμόζοντας απολύτως το νόμο.
2.     Για το κομμάτι της Ε.Ο Αγρινίου – Αντιρρίου από το 1ο ΧΛΜ Αγρινίου – Αντιρρίου και Τέρμα Χαριλάου Τρικούπη έως την Ερμίτσα , καθώς και το έργο Βελτίωση της ΕΟ Αγρινίου – Καρπενησίου, ο κ. Μπίμπας γνωρίζει ότι είναι έργα που μελετήθηκαν και υλοποιούνται από το Υπουργείο Μεταφορών Υποδομών και Δικτύων (ΥΠΕΧΩΔΕ).
            Ας αναζητήσει εκεί ο κ. Μπίμπας όσες απαντήσεις δεν έχει λάβει.
            Η πρόταση του Δήμου για το έργο Βελτίωση της ΕΟ Αγρινίου – Καρπενησίου, που κατατέθηκε από το 2008 στο αρμόδιο Υπουργείο, ήταν η χάραξη του δρόμου να ακολουθήσει το χείμαρρο της Ερμίτσας.
      Ο κ. Μοσχολιός, και στις δύο περιπτώσεις, αγωνίστηκε και σε σειρά συναντήσεων με τους επιχειρηματίες του Αγρινίου επεδίωξε την εύρεση της βέλτιστης και κοινά αποδεκτής λύσης. 
Όσο για τα περί προσωπικής εμπάθειας, αυτή πράγματι υπάρχει. Αλλά, όπως φαίνεται και από το προεκλογικό του μανιφέστο, (2 ημέρες πριν της εκλογές), εμπαθής είναι ο κ. Μπίμπας.

Για λόγους που προφανώς ο ίδιος γνωρίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ