Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

ΠΥΡΓΟΣ: Λεωφορείο του ΚΤΕΛ «τούμπαρε» στην Ε.Ο. Πύργου-Πατρών - 22 ελαφρά τραυματίες

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε πριν από λίγο με λεωφορείο του ΚΤΕΛ Αχαϊας το οποίο είχε έρθει δρομολόγιο στον Πύργο στις 5 το πρωί και έφυγε στις 7μιση από Πύργο προς Πάτρα.

Το λεωφορείο έχει ντελαπάρει και οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για σοβαρούς...
τραυματισμούς και εγκλωβισμένους επιβάτες.
Στο σημείο έχουν καταφτάσει ασθενοφόρα και πυροσβεστικά
Νεότερες πληροφορίες μιλούν για 22 τραυματίες ανάμεσά τους βρίσκεται και οδηγός του λεωφορείου.
Ο Διεθυντής του ΕΚΑΒ Γρηγόρης Μπαράκος δήλωσε στις Πρωϊνές Αιχμές (ΟΡΤ FM 92,3): «Είμαστε τυχεροί παρά το ατυχόν συμβάν! Έγινε άμεση κινητοποίηση και δράσαμε αμέσως. Περίπου 22 τραυματίες μεταφέραμε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών, με ελαφρές κακώσεις στα χέρια και στα πόδια, για καλύτερο έλεγχο. Δεν διαπιστώθηκε κάτι σοβαρό. Δεν υπήρχαν παιδια επιβάτες στο λεωφορείο.»
Περισσότερες φωτο και video εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ