Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Δήλωση Δανελάτου υπ. Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας με τον Παναγιώτη Λαλιώτη

Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας του συνδυασμού «Γέφυρα Ανατροπής και Δημιουργίας», Γρηγόρης Δανελάτος, έκανε την ακόλουθη δήλωση: 
«Η εικόνα, το ήθος, η προσωπική του εργασία και ο καθημερινός αγώνας του Παναγιώτη Λαλιώτη για την επιβίωση...
της επιχείρησής του και η απεξάρτησή του από συγκεκριμένους κύκλους συμφερόντων, είτε κομματικών, είτε συγκεκριμένων οικονομικών καστών, στάθηκαν οι αιτίες της αλληλοταύτισής μας προς την ενεργοποίηση όλων εκείνων των υγιών ομάδων που εργάζονται καθημερινά και αφειδώς για τον απεγκλωβισμό της τοπικής κοινωνίας κατ’ αρχήν από τις παρωχημένες νοοτροπίες, νοοτροπίες που οδήγησαν την κοινωνία μας στην φτώχεια και στην εξαθλίωση. Φτώχεια και εξαθλίωση που, λόγω επαγγέλματος καθημερινά βιώνω από μία εφαρμοστέα «πολιτική» που οδηγεί μόνο στην ευημερία των αριθμών και στην αύξηση των αυτοκτονιών».
Να σημειωθεί, πως ο κ. Δανελάτος είναι διακεκριμένος δικηγόρος της Πάτρας με πολυετή εμπειρία, ενώ έχει δώσει και δίνει «μάχη» μέσα στις δικαστικές αίθουσες στο πλευρό των πολιτών- δανειοληπτών εναντίον των τραπεζών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ