Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Εντυπωσιακή παρουσία ετεροδημοτών στο ΤΙΤΑΝΙΑ

Γιάννης Ζαφειρόπουλος: «Το μέλλον ανήκει σε αυτούς που το προετοιμάζουν» 
Σε μια ανεπανάληπτη συγκέντρωση χιλίων και πλέον ετεροδημοτών της Δυτικής Ελλάδας στο Ξενοδοχείο “Τιτάνια” στην Αθήνα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Γιάννης Ζαφειρόπουλος  πρ. Υφυπουργός Εξωτερικών. Ετεροδημότες  Αιτωλοακαρνάνες, Αχαιοί και Ηλείοι της Αθήνας, κατέκλυσαν την αίθουσα και τους εξωτερικούς χώρους του ξενοδοχείου. 
Ξεχωριστή ήταν η παρουσία διακεκριμένων προσωπικοτήτων και από τους τρεις Νομούς της Περιφέρειας. Παρόντες ήσαν μεταξύ άλλων  ο πρώην Υπουργός Ναυτιλίας Σταύρος Σουμάκης, ο πρώην Αντιπρόεδρος της Βουλής Λουκάς Αποστολίδης, ο Πρόεδρος της....
Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών Θεόδωρος Βενιάμης, ο πρώην Υφυπουργός Άμυνας και Βουλευτής Αχαΐας Κώστας Σπηλιόπουλος, ο Ηλείος πρώην Υφυπουργός Λάμπρος Κανελλόπουλος, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης, οι πρώην Βουλευτές Τόνια Αντωνίου, Γιάννης Γιαννακόπουλος, Μαρία Σκραφνάκη, η Γενική Γραμματέας του Εμπορικού Επιμελητηρίου Αλεξάνδρα Πάλλη, ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Άμυνας Δημήτρης Γεωργιόπουλος, οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές Κυριάκος Πιερρακάκης και Απόστολος Ραυτόπουλος, ο Πρέσβης ε.τ-Γενικός Σύμβουλος Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων Γιάννης Τζεν και στελέχη των Υπουργείων Εξωτερικών και Οικονομίας (Ανάπτυξης), οι στρατηγοί ε.α Γ. Σκαλτσάς , Γ. Χριστοφαρεϊζης κλπ. καθώς επίσης Πολιτικά και Αυτοδιοικητικά στελέχη, Πανεπιστημιακοί, Νομικοί και Επιχειρηματίες κ.λπ.
Στην ομιλία του ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, άσκησε έντονη κριτική  στην απερχόμενη αιρετή Περιφερειακή Διοίκηση και καταλόγισε στον απερχόμενο Περιφερειάρχη την πλήρη και προσωπική ευθύνη του για την κατάσταση της αποανάπτυξης, της ύφεσης και της φτώχειας που υπάρχει σήμερα στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις προγραμματικές θέσεις της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ. “Η Δυτική Ελλάδα τόνισε, απαιτεί μια αξιόμαχη, Περιφερειακή Διοίκηση, η οποία με γνώση, τόλμη, αποφασιστικότητα, όραμα και συνεργασία όλων των κοινωνικών δυνάμεων, θα αξιοποιήσει τη νέα θεσμική 5ετία για να την οδηγήσει στο δρόμο της οικονομικής αναπτυξιακής ανασυγκρότησης. Το μέλλον ανήκει σε αυτούς που το προετοιμάζουν”.
Στη συνέχεια επισήμανε με έμφαση ότι:
«Η αιρετή Περιφερειακή Διοίκηση ευθύνεται γιατί στη διάρκεια της θητείας της επιτάθηκε η απομόνωση της Περιφέρειας. Η Αιτωλοακαρνανία, η Αχαΐα και η Ηλεία ουσιαστικά έχουν επαφή μόνο μεταξύ τους!
Δεν υπήρξε και δεν υπάρχει σχέδιο δράσης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για τη διασύνδεση της Αιτωλοακαρνανίας, της Αχαΐας και της Ηλείας με τα Ιόνια Νησιά. Δεν αναλήφθηκαν κοινές αναπτυξιακές δράσεις με τις Περιφέρειες Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων, για την εκπόνηση κοινών προγραμμάτων και αναπτυξιακών δράσεων, ιδιαίτερα στους τομείς του τουρισμού και του πολιτισμού.
Αφέθηκαν στην τύχη τους τα μεγάλα οδικά έργα και τώρα προεκλογικά η Περιφέρεια εγέρθηκε από την τετραετή χειμερία νάρκη της και οργανώνει με την Κυβέρνηση επικοινωνιακές φιέστες...
Η Περιφερειακή Διοίκηση, ο Περιφερειάρχης και το προσωπικό “επιτελείο” του επέδειξαν εγκληματική αδιαφορία στην υλοποίηση των καθηκόντων τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ