Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Δήλωση Δημήτρη Στρατούλη, βουλευτή Β΄Αθήνας ΣΥΡΙΖΑ για τα ποσοστά ανεργίας για τον φετινό Φεβρουάριο που ανακοίνωσε σήμερα η ΕΛΣΤΑΤ.

Το ότι η επίσημα καταγεγραμμένη ανεργία «έχει σταθεροποιηθεί» στα δυσθεώρητα επίπεδα του 26,5%-παρά τους δεκάδες χιλιάδες ανέργους που έχουν ενταχτεί σε 5μηνα προγράμματα απασχόλησης- και το ότι η χώρα μας με αυτά τα....
ποσοστά εξακολουθεί για 19ο συνεχόμενο μήνα να καταλαμβάνει την εξευτελιστική πρώτη θέση σε όλη την Ευρώπη, δεν ενδείκνυται για κυβερνητικά πανηγύρια. Το αντίθετο, μάλιστα, οι κυβερνητικές μνημονιακές πολιτικές είναι αυτές που οδήγησαν σε αυτό το καταστροφικό αποτέλεσμα.

Οι άνεργοι, οι οικογένειές τους, ο λαός αλλά και η νεολαία, η οποία μετρά 6 στους 10 ανέργους, με την ψήφο τους στην τριπλή κάλπη των εκλογών θα βάλλουν ένα τέλος σε αυτό τον εφιάλτη και θα ανοίξουν νέους ελπιδοφόρους δρόμους για μία Ελλάδα με πλήρη, σταθερή, ασφαλισμένη και αξιοπρεπώς αμειβόμενη εργασία για όλες και όλους. 

Αθήνα, 08/05/2014


Το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ