Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Συναντήσεις υπ. Περιφ. Δυτικής Ελλάδας κ.Θύμιου Σωκου

Συνάντηση με τον Πρύτανη και τον Αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών, κ.κ. Γιώργο Παναγιωτάκη και Παντελή Κυπριανό, αλλά και με τον Πρόεδρο Τ.Ε.Ι Δυτικής Ελλάδας κ. Σωκράτη Καπλάνη πραγματοποίησε σήμερα (Δευτέρα,  5 Μαΐου 2014) ο υποψήφιος Περιφερειάρχης.....
Δυτικής Ελλάδας Θύμιος Σώκος.

Ειδικότερα ο κ. Σώκος, στα πλαίσια των θεσμικών επαφών, συζήτησε και τόνισε τα ζητήματα της διασύνδεσης των πανεπιστημιακών προγραμμάτων με την τοπική  αγορά εργασίας αλλά και την ανάγκη η επιστημονική γνώση να προσφέρει τη ζητούμενη επιχειρηματική, οικονομική, εργασιακή και πολιτιστική ανάπτυξη στις τοπικές κοινωνίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ