Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Ο Γιατρός Κώστας Γαλανόπουλος δηλώνει παρόν και στις Ευρωεκλογές - Υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το ΛΑ.Ο.Σ


Ο κ. Κώστας Γαλανόπουλος, χειρ. Ιατρός ενημερώνει ότι στις ευρωεκλογές είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΛΑΪΚΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ (ΛΑ.Ο.Σ). 
Δηλώνει δε τα εξής:

"Δεν επιδιώκω να γίνω ένας ακόμη «σωτήρας» του έθνους αλλά να απαλλάξω το έθνος από αυτούς τους «σωτήρες». Δεν επιθυμώ να είμαι ούτε δεξιά ούτε αριστερά. Θέλω να είμαι μπροστά. 

Θέλω να είμαι παρόν, εκεί που παίρνονται οι αποφάσεις για την πατρίδα μου, για την οικογένειά μου, για μένα για τα παιδιά μας. Αυτό είναι το όραμα, η πατρίδα και μόνο, του κόμματος που εκπροσωπώ. Θα είμαι πάντα στη διάθεσή σας.
Στις 25 Μαΐου θα πρέπει να ψηφίσουμε πέρα από κόμματα και από μικροκομματικές ταμπέλες αυτούς που θέλουμε να μας εκπροσωπήσουν στην Ευρώπη και να γίνουν η φωνή μας, αξιόλογα άτομα που διαθέτουν πατριωτισμό και γνώσεις απαραίτητες για τις πολύπλοκες απαιτήσεις του Ευρωκοινοβουλίου. Άτομα που προέρχονται από την κοινωνία και αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα με τον καθένα από εμάς, άτομα ανεξάρτητα από συμφέροντα, τα οποία θα εκπροσωπούν την Ελλάδα και τους Έλληνες με ιδιαίτερο σθένος και χωρίς εξαρτήσεις. 
Για όλους αυτούς τους λόγους ζητώ την στήριξη των Αιτωλών & Ακαρνάνων για περισσότερο φως στον τόπο μας που έχει εγκαταλειφθεί απ' όλους"! 

Κ. Γαλανόπουλος Ιατρός-χειρουργός. 

Πρόεδρος ιατρικού συλλόγου Αγρινίου. 

Πρόεδρος Νοσοκομειακών Ιατρών Αιτωλ-νίας 

Πρόεδρος Τριτέκνων Αιτωλοακαρνανίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ