Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Πάτρα: Προεκλογικό «σπρώξιμο» Κατσανιώτη από τον Γεωργιάδη- Τον «σύστηνε» ως τον επόμενο Περιφερειάρχη στους ασθενείς! (ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ)

adonis-katsaniotis patratora
Τι και έαν βρίσκονται στο κρεβάτι του πόνου και ταλαιπωρούνται από τις συνεχείς αλλαγές στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, οι ασθενείς που νοσηλεύονται στο Νοσοκομέιο Νοσημάτων Θώρακος στην Πάτρα,  ήρθαν σήμερα «αντιμέτωποι» και με την προεκλογική φιέστα που...
ετοίμασε απ” οτι φάνηκε «στο πόδι» ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, όταν είδε πως στην επίσκεψη του στο Νοσηλευτικό Ίδρυμα, εμφανίστηκε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος της Ν.Δ Ανδρέας Κατσανιώτης.
Ο Υπουργός Υγείας μπαίνοντας στους θαλάμους νοσηλείας, αφού γινόταν αποδέκτης των εκκλήσεων των ασθενών να μην κλείσει την νοσηλευτική μονάδα, γιατί όπως του ειπαν χαρακτηριστικά «θα πεθάνουν», εκείνος δεν δίσταζε να τους συστήνει τον υποψήφιο του κυβερνώντος κόμματος, ώς τον επόμενο Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος,  λέγοντας τους μάλιστα πως ο ίδιος «γνωρίζει τα προβλήματα τους από πρώτο χέρι για τον ενημερώνει καθημερίνα ο Ανδρέας» .
Εύλογα παρευρισκόμενοι αναρωτήθηκαν από πότε ο κ. Κατσανιώτης, έγινε γνώστης των πολυετών προβλημάτων των νοσηλευτικών δομών της περιοχής, δεδομένου πως η παρουσία του τόσο στην Αχαΐκή Πρωτεύουσα, όσο και στην ευρύτερη περιφέρεια έγινε αισθητή από την στιγμή που ανακοινώθηκε από την Ν.Δ το όνομα του ως το πρόσωπο που θα διεκδικήσει την θέση του Περιφερειάρχη.
Η προεκλογική προώθηση Κατσανιώτη, συνεχίστηκε και κατά την διάρκεια της σύσκεψης που έγινε στο Νοσημάτων Θώρακος, υπό τον Άδωνι Γεωργιάδη με αντικείμενο την «τύχη» του Νοσηλευτικού Ιδρύματος καθώς στα σχέδια του Υπουργείου είναι η κατάργηση του και ενοποίηση του με τον Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας».

Την ώρα που η αναπληρώτρια Διοικήτρια εξηγούσε τους λόγους που δεν πρέπει στο Νοσημάτων Θώρακος να μπει «λουκέτο», ο Υπουργός την διέκοψε και απευθυνόμενος στον υποψήφιο Περιφερειάρχη του είπε «Άκου και εσυ Ανδρέα για να ξέρεις ως επόμενος Περιφερειάρχης τι θα αντιμετωπίσεις».
ΠΗΓΗ: http://patratora.gr/archives/13482

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ