Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Ομιλία Κουτσούμπα στο Αγρίνιο (φωτο-video)

Μέλη και φίλοι του Κουμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας  συγκεντρώθηκαν απόψε στην κεντρική πλατεία στο Αγρίνιο για να ακούσουν την ομιλία που παρέθεσε πριν από λίγη ώρα ο Γενικός Γραμματέα της Κ.Ε. κόμματος Δημήτρης Κουτσούμπας.

Στο βήμα πριν από τον κ. Κουτσούμπα, ανέβηκε ο..
υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης με τη Λαϊκή Συσπείρωση κ. Σπύρος Κοτοπούλης, ενώ στη συνέχεια σύντομα χαιρετισμός έκανε ο ο υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου με τη Λαϊκή Συσπείρωση κ. Τίμος Παπανικολάου. Δριμύτατη κριτική άσκησε από μικροφώνου ο κ. Παπανικολάου στη δημοτική αρχή: «Η απλήρωτη εργασία δίνει και παίρνει στον δήμο Αγρινίου. Σε έναν τέτοιο, αγροτικό δήμο, τα χωράφια δεν ποτίζονται. Το σκάνδαλο των φωτοβολαταικών είναι σε εξέλιξη. Και ο δήμαρχος στέκει παρατηρητής» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπανικολάου, ενώ στην ίδια κατηγορία «ακολούθων των πρακτικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που τις εφαρμόζουν μέσα από την τοπική αυτοδιοίκηση», ενέταξε και τους υπόλοιπους υποψηφίους δημάρχους για τον δήμο Αγρινίου.
Περισσότερο φωτορεπορτάζ και video εδώ
Ρεπορτάζ από Ριζοσπάστη εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ