Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

«Η Ραχήλ Μακρή στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 188η επέτειο της Εξόδου του Μεσολογγίου»

Στο Μεσολόγγι θα βρίσκεται από το απόγευμα του Σαββάτου, η Βουλευτής Κοζάνης των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή, εκπροσωπώντας το κίνημα στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 188η επέτειο της Εξόδου της Ηρωικής Φρουράς, των....... Ελεύθερων Πολιορκημένων.
Η κυρία Μακρή θα παρευρεθεί στις 7.00μμ στον Μέγα Εσπερινό, που θα τελεστεί στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος, προεξάρχοντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. κ. Κοσμά και θα ακολουθήσει στην συνέχεια το πρόγραμμα των εκδηλώσεων.
Η κυρία Μακρή, θα συνοδεύεται από πολιτευτές και μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής του νομού, ενώ το πρωί της Κυριακής, το παρών θα δώσει και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος, Παναγιώτης Λαλιώτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ