Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Αποχώρησε ο Γιάννης Τσιτσέλης από τη ΝΔ - τ. Πρόεδρος ΝΟΔΕ

Το πόσο βαρύ είναι το κλίμα στο εσωτερικό της ΝΔ αναδεικνύει μια παρέμβαση ενός στελέχους της από την περιοχή. Στελέχους εκ των ιστορικών της παράταξης καθώς είναι γνωστή η διαχρονική φιλία του με τον Αντώνη Σαμαρά (όπως και με τον Κ. Καραμανλή) και η συμμετοχή στους αγώνες από τα πρώτα χρόνια του κόμματος. Πρόκειται για τον Γιάννη Τσιτσέλη, εκ των πρώτων που προσυπέγραψαν την υποψηφιότητα Σαμαρά και αγωνίστηκε για την επικράτηση στη ΝΔ του σημερινού πρωθυπουργού. Ο πρώην πρόεδρος της....
ΝΟΔΕ και πρώην μέλος της Κ.Ε. του κόμματος θα πρέπει να θεωρείται πλέον και… πρώην νεοδημοκράτης. Ο λόγος η ακόλουθη ανάρτησή του στο facebook:

Μετά από 3 μνημόνια και 400 περίπου Νόμους-ρυθμίσεις-τηλεγραφήματα, μετά από 4 χρόνια “προσαρμογής" χωρίς ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις, με μέτρα όμως που οδηγούν σε αυτοκτονίες, λουκέτα, ανεργία, φυγή των νέων στο εξωτερικό και διάλυση της κοινωνίας
Μετά την πλήρη αθώωση των ΠΑΣΟΚανθρωπων, με τη συγκυβέρνηση,
Μετά το σφιχταγκάλιασμα των ακροδεξιών καιροσκόπων του ΛΑΟΣ,
Μετά το βιαστικό(όσο-όσο)ξεπούλημα του δημοσίου πλούτου.
Η παράταξη που υπηρετήσαμε, των εθνικών επίλογων, της κοινωνίας, του ήθους, των αξιών, δεν μπορεί πλέον να εκφράζεται από αυτό το μόρφωμα των καιροσκόπων, των αθλίων υπαλλήλων της διαπλοκής, δηλαδή τη σημερινή Νέα Δημοκρατία.
Ας τους αφήσουμε να την πάνε στα βράχια και την καταστροφή, με την ελπίδα να μην παρασύρουν και τη χώρα
ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΩΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ!

Με πληροφορίες από το http://www.agrinionews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ