Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Φινάλε με νίκη ο Παναιτωλικός 1-0 τον ΟΦΗ

Φινάλε απόψε του πρωταθλήματος της Super League!
Μπροστά σε 5000 και πλέον οπαδούς του,μέσα σε γιορτινή ατμόσφαιρα και με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή του ο Παναιτωλικός αντιμετώπισε στο Αγρίνιο τον ΟΦΗ, σ' ένα ματς χωρίς βαθμολογική.... σημασία,αφού και οι δύο ομάδες είχαν εξασφαλίσει την παραμονή τους αρκετές αγωνιστικές πριν το τέλος.
Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας,ήταν απλά διαδικαστικού χαρακτήρα,είχε όμως πλούσιες φάσεις (ειδικά στο πρώτο μέρος),δυνατές μονομαχίες, ψιλοφασαρίες στο τέλος με πρωταγωνιστή τον προπονητή του ΟΦΗ κι ένα γκολ που έδωσε τη νίκη στον Παναιτωλικό!

Αναγνωριστικό παιχνίδι στα πρώτα λεπτά με τον Παναιτωλικό να υπερέχει ελαφρώς των κρητικών.
Μόλις στο 4′ σουτ του Μαρτίνες μέσα από την περιοχή, η μπάλα βρήκε σε πόδι αμυντικού και έφυγε κόρνερ.

Στο 13' μία ωραία ενέργεια από τον Πασά,που όμως σούταρε αδύναμα και ο Αγριμάκης μπλόκαρε εύκολα.

Ο Παναιτωλικός εκμεταλλεύτηκε το ανοιχτό παιχνίδι του ΟΦΗ και πέρασε στην επίθεση δημιουργώντας πλείστες ευκαιρίες,χωρίς να μπορεί να τις τελειώσει αποτελεσματικά.

Στο 16' σε σέντρα του Κουτρομάνου ο Καμαρά δεν πρόλαβε τη μπάλα.Ενα σουτ του Μαρτίνες στο 21' έφυγε άουτ και στο 24' ο Παναιτωλικός έφτασε κοντά στο γκολ με τον Γκάλο,όπως και στο 25' με τον Καμαρά, όμως και τις δύο φορές η μπάλα έφυγε κόρνερ.

Στο 31' αμέσως μετά την είσοδό του ο Μπόγιοβιτς έστρωσε στον Καμαρά που
πλάσαρε πάνω στον Αγριμάκη από πλάγια θέση.Στο 33' μακρινό σουτ του
Μελισσά πάνω από τα δοκάρια του ΟΦΗ.

Στο 38΄κέρδισε το πρώτο κόρνερ ο ΟΦΗ!

Το ημίχρονο τελείωσε μ' ένα άστοχο σουτ του Μαρτίνες.

Περισσότερα από τον αγώνα κλικ εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ