Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Πολύτεκνοι προς ΔΗΜΑΡ για το "Νέο Φορολογικό νομοσχέδιο"

Προς

Κόμμα Δημοκρατικής Αριστεράς.
Υπόψη: α) Προέδρου κ. Φώτιου Κουβέλη
β) Εκτελεστικής Επιτροπής και Κοινοβουλευτικής Ομάδας ΔΗΜΑΡ
Κύριοι και κυρίες του κόμματος της Δημοκρατικής Αριστεράς.
Σε συνέχεια του νέου φορολογικού νόμου, ο οποίος βρίσκεται σε διαβούλευση, θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε τα εξής :
Εάν το κόμμα σας συμπράξει και συναινέσει στο να μην παραμείνουν οι εκπτώσεις φόρου για τα παιδιά και ως εκ τούτου να καταργηθούν οι φοροαπαλλαγές, για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο το οποίο βρίσκεται ήδη σε διαβούλευση, τότε ας γνωρίζετε ¨πως ότι σπείρετε θα θερίσετε¨.

Σας καταστούμε ξεκάθαρο και με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, ότι στην περίπτωση κατά την οποία συμπράξετε, πως η ΔΗΜΑΡ δεν πρόκειται να ξανά εισέλθει ποτέ στην Βουλή, όποτε στο μέλλον και εάν διεξαχθούν Εθνικές Εκλογές.

Διότι θα έχετε συμπράξει στο μεγαλύτερο ατόπημα και ολίσθημα, πράττοντας αντί δημογραφικά και αντικοινωνικά. Θα είστε συνεργοί και συνυπεύθυνοι στην εξαθλίωση σε χιλιάδες οικογένειες, εν μέσω οικονομικής κρίσης. Εφαρμόζοντας πολιτική υπέρμετρης όσο και άδικης φορολόγησης. Καθώς όσο πιο πολλά παιδιά έχεις τόσο περισσότερο φόρο θα πληρώσεις, αντί να συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.

Δικαίως και αξιοκρατικώς, σε ένα κοινωνικά δίκαιο Ευρωπαϊκό Κράτος, με νούμερο ένα πρόβλημα την υπογεννητικότητα!

Συνεπώς καλείστε να σκεφτείτε καλά πριν πράξετε οτιδήποτε.

Ειδικά για τις πέντε έως έξι χιλιάδες υπέρ πολύτεκνες οικογένειες, οι οποίες έχουν από πέντε παιδιά και πάνω, καλείστε να υπάρχει πρόβλεψη στο νέο νομοσχέδιο, για 50.000€ αφορολόγητο εισόδημα, σε μία χώρα στην οποία η τρίτη ηλικία αριθμεί μεγαλύτερο αριθμό πολιτών απ’ ότι η πρώτη ηλικία.

Σε αντίστοιχη κατάσταση στην χώρα της κ. Μέρκελ το αφορολόγητο εισόδημα για οικογένεια με τρία παιδιά είναι 60.000€. Συνεπώς ακόμη και σε αντιστοιχία σε ποσοστό 50% θα έπρεπε το αφορολόγητο όριο να είναι 30.000€, για τις τρίτεκνες οικογένειες.

Για το λόγω αυτό καλείστε να διαμορφώσετε την πολιτική σας στάση, αντισταθμίζοντας το εν λόγω θέμα. Εκτός και εάν το θεωρείτε ευτελές και απαξιώνετε να ασχοληθείτε μαζί του!

Εμείς ζητούμε την απάντηση σας, καθώς επίσης και την τελική θέση του κόμματος σας, η οποία δημόσια θα γνωστοποιηθεί, επί του πρακτέου.

Με εκτίμηση :
Συντονιστική Διοικούσα Επιτροπή
Υπέρ Πολύτεκνων Οικογενειών

Υ.Γ.: Τα άλλα δύο κόμματα της συγκυβέρνησης, δηλαδή το ΠΑΣΟΚ, όπως επίσης και η Ν.Δ., θα κριθούν αυστηρότερα από το δικό σας, διότι μέχρι και σήμερα είχαν την ευθύνη της διακυβέρνησης της Χώρας. Το γεγονός όμως αυτό δεν σας καθιστά άμοιρους των ευθυνών σας, καθώς καλείστε να υπέρ ψηφίσετε έναν κατ’ ευφημισμό παράδοξο νόμο. Ο οποίος μάλιστα, αντιτίθεται ακόμη και σε αυτό το στοιχειώδη δικαίωμα του μέσου Έλληνα, στην δημιουργία δηλαδή οικογένειας. Εκτός και εάν τελείτε σιωπηρώς, από άλλα έξω θεσμικά κέντρα, σχέδιο αφελληνισμού της Χώρας μας, με συμπαραστάτες κόμματα Ελλήνων πολιτικών!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ