Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ σε κυβέρνηση και Στουρνάρα για το χαράτσι

«Η επιμονή του κ. Στουρνάρα να εισπράττεται το «χαράτσι» για τα ακίνητα, μαζί με το ρεύμα, στους λογαριασμούς της ΔΕΗ, σε συνδυασμό με τις εξοντωτικές αυξήσεις στην τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος, οδηγούν σε πραγματική ανθρωπιστική κρίση, μέσα στον πιο σκληρό για το λαό μας χειμώνα των τελευταίων δεκαετιών», τονίζει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικά με το «χαράτσι» της....
ΔΕΗ.
Σημειώνει δε ότι «ο υπουργός και η τρικομματική κυβέρνηση επιθυμούν να δουν ανθρώπους απροστάτευτους, μέσα στην παγωνιά να στερούνται το βασικό αγαθό της ηλεκτροδότησης» και προσθέτει λέγοντας ότι «πρέπει να τους σταματήσουμε. Είναι επικίνδυνοι».
 Επιπλέον, σε ανακοίνωση της Επιτροπής Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ για τις αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ, τονίζεται ότι «δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για νέες ανατιμήσεις του ηλεκτρικού ρεύματος το 2013 που θα επιβαρύνουν ξανά τον κόσμο της εργασίας, τους άνεργους και τους συνταξιούχους» και καλεί την κυβέρνηση «να μην προχωρήσει σε καμιά νέα αύξηση που επιβαρύνει μια κοινωνία που δεν έχει καμιά άλλη αντοχή».
 Μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ Αρθούρος Ζερβός δεν απαντά στις αιτιάσεις του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, που «τεκμηριώνουν ότι η όποια ανατίμηση στα τιμολόγια ηλεκτρικής ενέργειας είναι αδικαιολόγητη και μάλιστα σχεδιάζεται να κυμανθεί σε πολύ υψηλά επίπεδα της τάξης του 14,5% ως 48,7%». Και καταλήγει ότι «επικείμενες ανατιμήσεις σε τρεις χρονικές φάσεις (Ιανουάριος, Μάρτιος, Μάιο) όχι απλά θα γονατίσουν, αλλά θα εξοντώσουν στην συντριπτική πλειοψηφία τους τα λαϊκά νοικοκυριά».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ