Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Νο.1) Στη Θεσσαλονίκη εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών - στο "κόλπο" και 3 αστυνομικοί - ο ένας υπηρετεί στο Αγρίνιο!

  • Σοκ στο Αγρίνιο από τη σύλληψη αστυνομικού (αρχιφύλακας) που υπηρετεί στην Ασφάλεια Αγρινίου !
  • Συνεχίζεται η επιχείρηση εξάρθρωσης μεγάλου κυκλώματος ναρκωτικών.
  • Συλλήψεις 28 πολιτών ανάμεσα τους είναι και 3 αστυνομικοί.  
Σοκ έχει προκαλέσει στο Αγρίνιο η είδηση της σύλληψης απο την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με πληροφορίες, ενός αστυνομικού της Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, για εμπλοκή σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών
Σύμφωνα με το newsbeast.gr τρεις συνολικά αστυνομικοί βρίσκονται ανάμεσα στους συλληφθέντες, ένας εκ των οποίων από το Αγρίνιο.

Συγκεκριμένα, σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη αστυνομική επιχείρηση εξάρθρωσης κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών σε Θεσσαλονίκη, Βόλο και Αγρίνιο. Μέχρι........
τώρα έχουν γίνει είκοσι οκτώ συλλήψεις ατόμων μεταξύ των οποίων είναι και οι τρεις αστυνομικοί. 

'Έπειτα από πολύμηνες παρακολουθήσεις των τηλεφωνικών συνδέσεων κυρίως κρατουμένων των φυλακών η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με την Ασφάλεια Αθήνας και τις αντίστοιχες υπηρεσίες του Βόλου και του Αγρινίου, προχώρησε σε συλλήψεις 28 πολιτών ανάμεσα στους οποίους είναι και 3 αστυνομικοί, για υποθέσεις διακίνησης και εμπορίας ναρκωτικών. 



Οι τρεις αστυνομικοί συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη τον Βόλο, το Αγρίνιο ενώ πρώην αστυνομικός της ασφάλειας Θεσσαλονίκης, που εργάζεται στην αμερικανική υπηρεσία δίωξης ναρκωτικών, μετέβη στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να βοηθήσει το διοικητή της Ασφάλειας, στην ολοκλήρωση της υπόθεσης. 



Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, σε σπίτια υπόπτων στη Θεσσαλονίκη κατασχέθηκαν 40.000 ευρώ, και μικροποσότητες ηρωίνης και χασίς. 

Η εμπλοκή του αστυνομικού από το Αγρίνιο, προέκυψε μετά από τηλεφωνικές παρακολουθήσεις και η είδηση έχει σκάσει σαν "βόμβα" μεταξύ των συναδέλφων του. Ο αστυνομικός έχει μεταφερθεί στη Θεσσαλονίκη και εξετάζεται
Αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την Αστυνομία
Με πληροφορίες και απο το http://www.agriniopress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ