Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Διαφωνία Κ. Γαλανόπουλου για τη βίαιη Μετεστέγαση του νοσοκομείου Αγρινίου


Ταφόπλακα για την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στο νομό βάζει η βίαιη μεταφορά και μετεστέγαση από το παλαιό στο νέο ημιτελές νοσοκομείο Αγρινίου. 
Και ενώ μέχρι τώρα απαραίτητες προυποθέσεις για τη μετεστέγαση ήταν ο εξοπλισμός, η αναθεώρηση του υπάρχοντος οργανισμού και η κατασκευή του τετάρτου ορόφου του νέου νοσοκομείου, ξαφνικά χωρίς να έχει υλοποιηθεί καμία από τις πιο πάνω προυποθέσεις αποφασίζεται η μετεστέγαση. 
Αφορμή το έγγραφο της ΔΕΠΑΝΟΜ που επιτάσει την παραλαβή του νέου νοσοκομείου από την νυν διοίκηση γιατί όπως επικαλείται από τον Σεπτέμβριο και μετά δεν εγγυάται την ασφαλή λειτουργία και επίβλεψη των...
ντουβαριών, γιατί μόνο ντουβάρια υπάρχουν στο νέο νοσοκομείο και τίποτα άλλο. Κάνω έκληση στη διοίκηση του νοσοκομείου Αγρινίου, ως πολιτικός αλλά και ως ιατρός να αναθεωρήση τις απόψεις της ως προς τη μεταφορά και να επιδιώξει άμεσα να εξοπλιστεί το νέο νοσοκομείο, όπως έχει προαναγγελθεί από κονδύλια του ΕΣΠΑ και σε σύντομο χρονικό διάστημα να τροποποιηθεί ο οργανισμός και να κατασκευαστεί ο 4ος όροφος.
Εάν γίνει η μετεστέγαση με τη μεταφορά του εξοπλισμού που υπάρχει στο παλαιό νοσοκομείο και δεν τροποποιηθεί ο οργανισμός σίγουρα το νέο νοσοκομείο Αγρινίου θα έχει την τύχη του νέου νοσοκομείου Μεσολογγίου.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η μέση ετήσια πληρώτητα του υπάρχοντος νοσοκομείου Αγρινίου (152 κρεβάτια) ανέρχεται στο 67%. Άρα στο υπάρχον νοσοκομείο Αγρινίου κρεββάτια υπάρχουν, υποδομές δεν υπάρχουν.

Κ. Γαλανόπουλος
Ιατρός-χειρουργός
Υποψήφιος βουλευτής
ΛΑ.Ο.Σ Ατωλοακαρνανίας

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ