Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Ελλάδας- Αγρίνιο

Χθες επισκέφθηκε το Πανεπιστήμιο Δυτικής Ελλάδας κλιμάκιο υποψηφίων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στην Αιτωλοακαρνανία, με επικεφαλής τους κκ. Γιώργο Βαρεμένο και Δημήτρη Βίτσα. Για την επίσκεψη αυτή η Διοικούσα Επιτροπή του Πανεπιστημίου αναφέρει: «Η παρουσία τους στους χώρους του Πανεπιστημίου μας τιμά, καθώς υποδεικνύει την ιδιαίτερη σημασία του ιδρύματός μας στην ανάπτυξη της περιοχής. Επιπλέον, η παρουσία του κλιμακίου υποδεικνύει την σημασία του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας ως βήματος διάχυσης ιδεών και απόψεων, ενισχύοντας την σύνδεσή του με την κοινωνία.
Κατά την επίσκεψη, παρουσιάσαμε την πρόοδο του νέου Πανεπιστημίου μας, τους ....
στόχους μας, τα αποτελέσματά μας μέχρι σήμερα καθώς και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Ευελπιστούμε στην συνεχή υποστήριξή τους προς το ίδρυμα για την επίτευξη των στόχων του για αριστεία και διεθνή αναγνώριση στην εκπαίδευση και την έρευνα καθώς και στη σύνδεση του Πανεπιστημίου με την κοινωνία και με την παραγωγή».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ