Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Νέες μειώσεις μισθών προσεχώς

Μειώσεις των εφάπαξ αποζημιώσεων των εργαζομένων που δεν είναι ανταποδοτικές σε σχέση με τις εισφορές εξετάζουν τα Ασφαλιστικά Ταμεία.
Οι διοικήσεις των ΙΚΑ – ΕΤΑΜ, ΤΠΔΥ, ΤΑΠΙΤ, ΕΤΑΠ – ΜΜΕ, ΤΑΥΤΕΚΩ, ΕΤΑΑ και ΤΕΑΠΑΣΑ έστειλαν στη Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων στοιχεία των καταβαλλόμενων παροχών προκειμένου να εξετασθεί η ανταποδοτικά των παροχών σε σχέση με τις εισφορές που καταβάλλονται.
Άμεσες προσαρμογές αναμένονται στο ελλειμματικό Ταμείο Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων όπου σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζεται νέα περικοπή του εφάπαξ των δημοσίων υπαλλήλων έως 22%, επιβολή νέας εισφοράς ή παρακράτηση μέρους της εισφοράς αλληλεγγύης και αύξηση των απαιτούμενων ετών ασφάλισης για την καταβολή του βοηθήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ