Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

ΔΡΑΣΕΙΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ


ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ
ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
Μεσολόγγι 6-6-2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το Λιμενικό Ταμείο Αιτωλ/νίας σας ενημερώνει για τις προσεχείς δραστηριότητές του:
1.     Βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία απογραφής για την μεταβίβαση αρμοδιοτήτων στα νεοσύστατα Δημοτικά Λιμενικά Ταμεία Αμφιλοχίας και Ναυπάκτου.
2.     Έγινε ο καθορισμός των παραλιών Τουρλίδας, Κρυονερίου και Κάτω Βασιλικής και στις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί της Ναυπάκτου και του Αντιρρίου.
3.     Στο θέατρο του Λιμανιού Μεσολογγίου – ιδιοκτησίας του Λιμενικού Ταμείου – τις προσεχείς ημέρες θα τοποθετηθούν πλαστικά καθίσματα, θα μπει φωτισμός και θα ενισχυθεί η υφιστάμενη περίφραξη.
4.     Τοποθετούνται στους παράκτιους Δήμους και στις ....
παραλίες 40 καλαθάκια καθαριότητας (ήδη έχουν τοποθετηθεί αντίστοιχα παγκάκια).
5.     Συντηρείται και ενισχύεται ο υφιστάμενος φωτισμός όπου υπάρχουν προβλήματα.
6.     Τίθεται σε λειτουργία νέο αναψυκτήριο παραπλεύρως του Λιμενικού Ταμείου, μετά από σχετική δημοπρασία.
7.     Στις 17 Ιουνίου σε συνεργασία με τα επιμελητήρια Αιτωλ/νίας και Πρίντεζι πραγματοποιείται ιστιοπλοϊκή Reggata, με παράλληλες εκδηλώσεις υποδοχής.
8.     Τέλος μετά από παραχώρηση στον Δήμο Μεσολογγίου έκτασης 3,8 στρεμμάτων – ιδιοκτησίας Λιμενικού Ταμείου – πίσω από το γήπεδο Μεσολογγίου και παραπλεύρως του Τελωνείου, θα κατασκευασθεί από τον Δήμο Μεσολογγίου Παιδική Χαρά, που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος και η περιοχή. Η σχετική εργολαβία θα εκτελεσθεί αμέσως μετά την απομάκρυνση των ανεμογεννητριών από τον χώρο αυτό (3-4 εβδομάδες) από σήμερα.       
Από τη Διοίκηση
του Λιμενικού Ταμείου Αιτωλ/νίας    



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ