Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Ο ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ ΣΕ π. ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ;


Αρκετοί πρώην δημοτικοί σύμβουλοι των Καποδιστριακών Δήμων Θεστιέων, Παραβόλας κ.λ.π. εκφράζουν παράπονα για τη δημοτική αρχή η οποία δεν υπογράφει το σχετικό ένταλμα για να τους καταβληθούν τα προβλεπόμενα από το νόμο έξοδα παραστάσεων (300 έως 450 ευρώ στον κάθε έναν), που αντιστοιχούν στη δική τους  θητεία.  
Έξοδα που σχεδόν έχουν καταβάλει από την τσέπη τους αφού για να παραστούν στις συνεδριάσεις των οργάνων των δήμων εκτός των άλλων μετακινούνταν από τον τόπο της μόνιμης διαμονής τους με δικά τους μέσα στις έδρες αυτών των δήμων. Προφανώς ο νομοθέτης αυτό το ζήτημα θέλει να καλύψει για να μπορούν οι τοπικοί παράγοντες να συμμετέχουν απρόσκοπτα στο .....
κοινωνικό τους έργο. Βέβαια στο σχέδιο «Καλλικράτης» θεωρούμε ότι στο θέμα αυτό αδικεί τους τοπικούς που η περιορισμένη αποζημίωση στους Προέδρους των τοπικών συμβουλών στην σημερινή οικονομική συγκυρία δεν επιτρέπει ούτε την παρακολούθηση των δημοτικών συμβουλίων!
Αυτοί οι δημοτικοί σύμβουλοι των πρώην δήμων περιμένουν μάταια να τους καταβληθούν τα έξοδα παραστάσεων (συνεδριάσεις κ.λ.π.) από την δημοτική αρχή Αγρινίου, αν και το κονδύλι είναι πάγιο και θα έπρεπε να τους είχαν καταβληθεί. Όπως μας ενημέρωσαν οι ενδιαφερόμενοι συνδημότες μας στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο καταβάλλονται κανονικά τα έξοδα παράστασης που είναι 100 Ευρώ  για κάθε συνεδρίαση.
ΤΕΛΙΚΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, ΘΑ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ  ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ  π. ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΩΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΩΝ ΔΗΜΩΝ;

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ