Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Πάτρα: Δυσαρέσκεια των λιμενικών που δεν εκκλήθηκαν από την Περιφέρεια για το μεταναστευτικό (audio)


Την έντονη δυσαρέσκειά του εξέφρασε ο κ.Βαγγέλης Αγγελής, πρόεδρος της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Αχαίας – Αιτ/νίας – Φωκίδας με έδρα την Πάτρα για την μη συμμετοχή του στην ευρεία σύσκεψη για το μεταναστευτικό στην Πάτρα.
«Εμείς που συμμετέχουμε στις επιχειρήσεις για την σύλληψη των λαθρομεταναστών και βιώνουμε το πρόβλημα δεν κληθήκαμε από τον Περιφερειάρχη Α.Κατσιφάρα...» επισήμανε ο κ. Αγγελής μιλώντας στον aerafm επισημαίνοντας πως το πρόβλημα παραμένει στην Πάτρα εδώ και 15 χρόνια ενώ έντονο είναι και στην Αιτ/νία...
«Ακόμη περιμένουμε να έρθει το περιβόητο σκάνερ που θα εντοπίζει τους λαθρομετανάστες στα φορτηγά. Για να σταματήσει το ....
φαινόμενο των παράνομων μεταναστών που περνούν στη χώρα μας, κρυμμένοι σε φορτηγά, θα πρέπει να τοποθετηθεί σκάνερ ανίχνευσης ζωής που θα εντοπίζει στους λαθρομετανάστες. Δυστυχώς μόνο υποσχέσεις και λόγια!!» κατέληξε.
Aκούστε τις δηλώσεις στον aerafm99.50 του κ. Αγγελή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ