Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ


                           
ΑΓΡΙΝΙΟ 5/12/2011 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με μεγάλη ικανοποίηση πληροφορηθήκαμε την ανάπτυξη 60 επιπλέον κλινών για το Νοσοκομείο Αγρινίου. Αυτό σημαίνει ότι από 170 κλίνες που αρχικά είχαν υπολογιστεί, η ανάπτυξη του υπάρχοντος Νοσοκομείου ανέρχεται πια σε 230 κλίνες.
Το Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Αγρινίου βλέπει την εξέλιξη αυτή σαν ... απόλυτα θετική και δηλώνει ικανοποίηση μιας και αγώνες και πιέσεις προς τους υπευθύνους τελικά ευοδώθηκαν. 

Η ενδυνάμωση του υπάρχοντος Νοσηλευτικού Ιδρύματος και η ουσιαστική αναβάθμισή του δημιουργεί τις προϋποθέσεις για καλύτερη ανάπτυξη του Νοσοκομείου Αγρινίου αλλά πιθανά και την είσοδο νέου προσωπικού. 

Πρέπει εδώ να σημειώσουμε την ουσιαστική και αποτελεσματική παρέμβαση του νέου Διοικητή του Γ.Ν.Α. κ. Κραμποκούκη που με τις απαραίτητες παρεμβάσεις και χειρισμούς του, υπήρξε αυτό το επιθυμητό αποτέλεσμα. 

Αυτό βέβαια που παραμένει ζητούμενο είναι η έγκριση του Νέου Οργανισμού για το Νέο Νοσοκομείο του Νομού Αιτωλ/νίας που όπως πάντα τονίζουμε θα δώσει νέα δυναμική στον Νομό αλλά φυσικά και καλύτερες υπηρεσίες υγείας στους πολίτες του Νομού.

                                            Για  το  Σ.Ε.Ν.Α.
  
             -Ο-                                                                         -Ο-
        ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                        Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 Βαγγέλης  Μαχαλιώτης               Βαγγέλης  Παπασπύρος

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ