Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Η Παρασκευή της κωλοτούμπας

Η κυβέρνηση Παπανδρέου θα πάρει σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης.

Του Δημήτρη Συρμάτση

Τολμώ να κάνω την πρόβλεψη.

Έπαιξαν το χαρτί του δημοψηφίσματος, σόκαραν Ευρώπη, αγορές, εταίρους, ελληνικό λαό, έφτασαν τη χώρα στο χείλος της καταστροφής.

Έπαιξαν το χαρτί της αποστασίας. Στιγμάτισαν όποιον διαφωνεί και όποιον ζητά άλλη πολιτική από τον Γιώργο Παπανδρέου.

Έπαιξαν το χαρτί της συγκυβέρνησης. Έβαλαν στο κάδρο τον Αντώνη Σαμαρά, θα ζητήσουν ψήφο εμπιστοσύνης ως προαπαιτούμενο για να γίνουν οι διεργασίες της συναίνεσης και μετά «απλά δεν θα τα βρουν».

Και πίσω από όλα αυτά η σκακιέρα της δελφινομαχίας. Δαχτυλίδια, εγγυητές, τρόικες, σωματοφύλακες προσαρτήσεις σε στρατόπεδα.

Η κυβέρνηση Παπανδρέου θα πάρει ψήφο εμπιστοσύνης και «έχει ο Θεός»…

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ