Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Ο Δήμος Αγρινίου θα πάρει πρωτοβουλία για το χαράτσι της ΔΕΗ;

Ανοιχτή πρόσκληση
Κύριε Δήμαρχε, κυρίες & κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αγρινίου
Αναντίρρητα, οι πρωτόγνωρες και συνάμα δυσβάστακτες καταστάσεις που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία, θέτουν όλους προ των ευθυνών τους και ιδιαίτερα τους έχοντες άμεσα την ευθύνη των αποφάσεων στα δρώμενα των τοπικών κοινωνιών, τους εκλεγμένους από αυτές τοπικούς εκπροσώπους της.

Προς αυτή την κατεύθυνση σας προτρέπουμε, εμείς οι ανώνυμοι και επώνυμοι κάτοικοι του διευρυμένου Δήμου Αγρινίου (άνεργοι, χαμηλοσυνταξιούχοι, χαμηλόμισθοι, αυτοαπασχολούμενοι, γονείς, πρώην αγρότες, υπάλληλοι, bloger's, αγανακτισμένοι πολίτες, κινήσεις, φορείς κλπ) μιας περιοχής όπως το Αγρίνιο και της ευρύτερης περιοχής του, η μεγαλύτερη πληθυσμιακά στο νομό, που καλείται, όπως και πολλές άλλες, να πληρώσει το χαράτσι στη ΔΕΗ μιας άδικης, αντιλαϊκής και ανήθικης φορολογικής πολιτικής που επιβάλλεται από την Τρόικα και το Διεθνές τραπεζικό σύστημα, να λάβετε γενναίες αποφάσεις υπέρ των δημοτών και να τις ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΤΕ!
Σε πρώτο επίπεδο, σας καλούμε να πάρετε θέση ως δημοτικό συμβούλιο και ΝΠΔΔ  για τα παράνομα και αντισυνταγματικά «χαράτσια» που καταβάλλονται μέσω Δ.Ε.Η. (έρχονται και στο Αγρίνιο σε λίγο) και εν συνεχεία να ενεργήσετε ΑΜΕΣΑ με το νομικό τμήμα του δήμου, ώστε οι πολίτες του Αγρινίου να καταβάλουν μόνο το αντίτιμο που αντιστοιχεί σε κατανάλωση ρεύματος και σε τέλη (δημοτικά κλπ) κι όχι αυτό που αφορά το τέλος ακινήτων, όπως αναλόγως έχουν πράξει κι άλλοι δήμοι.
Ήρθε η ώρα για γενναίες αποφάσεις και τολμηρές πράξεις και σε αυτό τον τόπο, που έχει εγκαταλειφθεί στη μοίρα του.
 
Σε αντίθετη περίπτωση πολύ φοβούμαστε ότι η πόλη μας και οι δημότες θα περάσουν μαύρα Χριστούγεννα και κανένα κοινωνικό παντοπωλείο δεν θα μπορέσει να απαλύνει τη φτώχεια που "ήρθε". 

Αγρίνιο 9 Νοεμβρίου 2011

"News Press Agrinio"

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ