Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙ​ΑΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡ​ΝΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΕΠΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Αγρίνιο 30-09-2011
Αριθμ.πρωτ. 685

ΠΡΟΣ
Τους Βουλευτές του Νομού Αιτωλ/νιας

Ο Ιατρικός κόσμος της Αιτωλ/νίας διαμαρτύρεται εντόνως διότι ο Νομός μας ( ο μεγαλύτερος σε έκταση) έχει εξαιρεθεί από την δημιουργία Κ.Ε.Π.Α. ( ένα νέο όργανο, υπεύθυνο για την εξέταση και χορήγηση ποσοστών αναπηρίας και άλλων πιστοποιητικών Υγείας).

Θεωρούμε απαράδεκτη την μετακίνηση ασθενών και ασφαλισμένων προς την Πάτρα (ειδικότερα δε όταν θα χρειαστεί να μετακινηθούν περισσότερες από 3 φορές για την εξυπηρέτησή τους).

Παρακαλούμε όπως ενεργήσετε για την δημιουργία Κ.Ε.Π.Α.

στον Νομό Αιτωλ/νίας και ειδικότερα στο Αγρίνιο το οποίο βρίσκετε στο κέντρο του Νομού, ώστε να ελαχιστοποιηθεί η ταλαιπωρία των ασθενών.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ               Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Π. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ              Γ. ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ