Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

ΟΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ

 Για ποιούς ψηφοφόρους κάνει λόγο η κ. Σοφία Γιαννακά; (εδώ) Ότι δηλαδή  απαίτησαν να ψηφίσει το πολυνομοσχέδιο; 
Για να δούμε πόσοι θα την χαιρετίσουν στην πλατεία της 28η Οκτωβρίου  στο Αγρίνιο, καθώς και τους άλλους Πασόκους βουλευτές, αν βέβαια παραβρεθούν στη εθνική εορτή...
Οι απεργοί στο Αγρινίου (19-10-2011) τους θυροκόλλησαν το ψήφισμα  (εδώ) της μεγαλειώδους συγκέντρωσής τους (πριν την ψηφοφορία στη βουλή), όπου τους  προειδοποίησαν εαν ψηφήσουν το πολυνομοσχέδιο θα είναι εχθροί της πόλης του Αγρινίου, και πως γίνεται να κάνει λόγο τώρα η σιδηρά κυρία... του συγκροτήματος περί "απαίτησης" των ψηφοφόρων της να ψηφίσει το πολυνομοσχέδιο; Αυτό δεν είναι εσχάτη «προδοσία» τουλάχιστον της ψήφου των Αιτωλ/νων; όπως έκαναν επίσης και οι 153 «σύντροφοί της; Άλλο το λεπτά υπάρχουν και άλλο το "μαζί τα φάγαμε!"
 
Ο Ανδρέας τώρα κάνει αμερικανιές και δηλώνει σε ραδιόφωνο των Αθηνών , σήμερα το πρωί, μιλώντας στην εκπομπή ΠΡΩΪΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ του οικονομικού καναλιού SBC στους δημοσιογράφους Βασίλη Τσεκούρα και Ελευθερία Σακκέτου:
ότι χάνουμε την εθνικής μας κυριαρχία). Έλεος.....

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ