Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Παραιτήθηκε ο Κώστα Γαλανόπουλος από τακτικό (αιρετό) μέλος του Δ.Σ. Νοσοκομείου Αγρινίου

Προς τον Πρόεδρο και τα μέλη
του Διοικητικού Συμβουλίου
του Νοσοκομείου Αγρινίου

Θέμα: " Παραίτηση τακτικού μέλους Δ.Σ του Νοσοκομείου Αγρινίου "

Τον Οκτώβριο του 2009 οι συνάδελφοι μου ιατροί με τίμησαν με την ψήφο τους, να τους εκπροσωπήσω για δύο χρόνια, στο Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου. Ο χρόνος αυτός τελειώνει ΣΗΜΕΡΑ.

Θέλω να τους ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου και να τους πω, ότι τα δύο αυτά χρόνια εκπροσώπησης πορεύτηκα με γνώμονα, αποκλειστικά το συμφέρον των συναδέλφων μου και την καλύτερη δυνατή παροχή υπηρεσία υγείας εκ μέρους του νοσοκομείου προς τους Αιτωλοακαρνάνες.
Δυστυχώς η θητεία μου δεν ήταν εύκολη ούτε ευχάριστη. Η πολιτική του Υπουργείου Υγείας και οι εκφραστές αυτής της πολιτικής, αντί να οργανώσουν και να αναβαθμίσουν τα νοσοκομεία, έκαναν τα πάντα στο όνομα του " μνημονίου", προκειμένου να περικόψουν κάθε ποιοτική και ποσοτική παροχή, τόσο προς τους εργαζομένους, όσο και προς τους ασθενείς.
Η μικρή παράταση που δόθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο από το Υπουργείο, δεν με βρίσκει σύμφωνο γιατί εξυπηρετεί μόνο κομματικές αδυναμίες. Θα στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις τον αντικαταστάτη μου, για να μπορέσει να υπηρετήσει επάξια και το νοσοκομείο και τους γιατρούς δίνοντας την θέση που τους αξίζει.
 Αγρίνιο 10 Οκτωβρίου 2011
                                           Με τιμή
Κώστας Γαλανόπουλος
Χειρουργός
Διευθυντής Χειρουργικής κλινικής
Νοσοκομείου Αγρινίου
Κοινοποίηση:
- Επιστημονικό Συμβούλιο
- Δ.Σ Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Αιτ/νιας
- Ιατρικό Σύλλογο Αγρινίου
- Ιατρούς Νοσοκομείου Αγρινίου
- Σ.Ε.Ν.Α.

ΣΧΟΛΙΟ του NEWS PRESS AGRINIO:
Σε τούτες τις δύσκολες μέρες για τον Ελληνικό λαό και ειδικότερα για στον τομέα υγείας στο Αγρίνιο και την Αιτωλ/νία γενικότερα, είναι πράγματι απώλεια άξιοι άνθρωποι σαν τον Ιατρό Κώστα Γαλανόπουλο να αποχωρούν από θέσεις που κατά γενική ομολογία πρόσφεραν στο κοινωνικό....
 σύνολο και απο αυτή τη θέση πολλά, καθώς ο συγκεκριμένος γνωρίζει από πρώτο «χέρι» που πονάει το Νοσοκομείο Αγρινίου και όχι μόνο.

Είναι παρήγορο όμως ότι μέσα στην γενική "σήψη" και τη θεσιθηρία που υπάρχει δεν δέχθηκε να συνεχίσει μια δοτή θητεία (παρατάθηκε η θητεία του συμβουλίου) ως αιρετό τακτικό μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου Αγρινίου. Που όπως φαίνετε, μόνο σκοπιμότητες και εσωκομματικές ισορροπίες καθώς και τη ματαιοδοξία κάποιων υπηρετούνται, ενώ η παραίτησή τους αυτή εκτός ότι ταρακούνησε τα λιμνάζοντα ύδατα του Νοσοκομείου, θέτει επίσης και ζήτημα δεοντολογίας, όσον αφορά τον ίδιο το θεσμό της αντιπροσωπευτικότητας.
Εμείς εισπράττουμε την ενέργειά του αυτή ως άρνησή του να νομιμοποίηση τις διάφορε σκοπιμότητες του τοπικού κομματικού κατεστημένου και των κυβερνητικών "αξιωματούχων" του ΠΑΣΟΚ, που αντί να λύνουν τα προβλήματα του κοσμάκη διαγκωνίζονται ποια «ομάδα» θα επικρατήσει για να χτίσουν στη συνέχεια το πολιτικό τους μέλλον!

Ο Γιατρός ποτέ δεν γαντζώθηκε σε κάποια καρέκλα για την καρέκλα αλλά νοιώθει υπερήφανος, όπως λέει και ο ίδιος, που είναι μάχιμος επιστήμονας και μαζί με τους συναδέλφους του έχουν καταξιώσει το χειρουργικό τμήμα του ΓΝΣ Αγρινίου σε ένα από τα καλλίτερα τμήματα από τα περιφερειακά Νοσοκομεία της χώρας και μάλιστα με σοβαρές ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό, υποδομές και μέσα (έχουμε προσωπική εμπειρία πρόσφατη).
Μαθαίνουμε ότι στο νοσοκομείο μετά την αλλαγή του διοικητή τα κομματικά παλικάρια άνοιξαν χαρακώματα, γιατί ρε παιδιά; Εσείς δεν κατηγορούσατε τον Μπίνα; τι συνέβη και αλλάξατε ρότα; Ο νέος διοικητής δεν είναι κομματικός σας φίλος τι φοβάστε;
Εκτός και εάν δεν να είναι οικείος σε ορισμένους, ξεχνούν φαίνεται όλοι αυτοί ότι ο κ. Κραμποκούκης είναι σε άλλους πολύ γνωστός, που τον τοποθέτησαν προς το παρόν διοικητή στο νοσοκομείο Αγρινίου, πως αλλιώς να εξηγήσουμε όλον αυτό τον κουρνιαχτό που σήκωσαν κάποιοι τελευταία στο Αγρίνιο και στην Ιπποκράτους;






Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ