Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2011 ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ

Χωρίς βουλευτές του νομού και με την παρουσία μόνο του κ. Μπιτσαξή, Γ.Γ Αθλητισμού, ως εκπροσώπου της κυβέρνησης! και με τις έντονες διαμαρτυρίες των αγανακτισμένων πολιτών εξελίχθηκε η παρέλαση στο Αγρίνιο. Οι αγανακτισμένοι διαμαρτύρονταν με συνθήματα (όπως «αέρα-αέρα να φύγει η χολέρα», «δεν σας θέλει ο λαός πάρτε τον Μπιτσαξή και μπρός»), με την ανάρτηση πανό και μαύρες σημαίες.



 Χαρακτηριστικό επίσης ήταν και το γεγονός ότι οι περισσότεροι μαθητές δεν έστρεφαν το βλέμμα τους προς τους επισήμους (Δήμαρχο κ.λ.π.) ενώ μαθητές Λυκείων το απόστρεφαν βλέποντας τον κόσμο και τους αγανακτισμένους γονείς τους… στην αριστερή πλευρά (απέναντι από την εξέδρα των επισήμων).  
  Ένταση επικράτησε στο τέλος της παρέλασης καθώς οι «αγανακτισμένοι» (αλλά και άλλοι πολίτες) αποδοκίμασαν έντονα τους επισήμους (που αποχωρούσαν κάπως βιαστικά για το δημαρχείο για να μην υποστούν τα χειρότερα) ενώ εκσφενδονίστηκαν διάφορα είδη «μπακαλικής», μπουκάλια κ.α.,  


Παράλληλα οι «αγανακτισμένοι» έκαναν πορεία προς το δημαρχείο (στην οδό Χ. Τρικούπη) με πανό και μαύρες σημαίες ενώ παρέμειναν εκεί φωνάζοντας συνθήματα κατά της κυβέρνησης, του μνημονίου, της τρόικας και των πολιτικών..

Foto sotos και απο agrinionewss

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ