Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΟΝΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ             Πάτρα, 2 Σεπτεμβρίου 2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με μόνο θέμα στην ημερήσια διάταξη το Επιχειρησιακό Σχέδιο για το «Καλάθι Προϊόντων» της Δυτικής Ελλάδας συνεδριάζει την ερχόμενη Δεύτερα στο Αγρίνιο το Περιφερειακό Συμβούλιο.

Η συνεδρίαση του Σώματος, σύμφωνα με την πρόσκληση που υπογράφει ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κώστας Καρπέτας θα...... φιλοξενηθεί, παρόντος και του Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας (Παπαστράτου 53) και θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα.

Την παρουσίαση του Επιχειρησιακού Σχεδίου με τίτλο «Καλάθι Προϊόντων Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας» θα κάνουν ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Αγροτικής Οικονομίας Γιώργος Αγγελόπουλος και ο ειδικός αγορητής Δημήτρης Βάλαρης, περιφερειακός σύμβουλος από την Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας. 

Να σημειωθεί ότι η τελική μορφή του Επιχειρησιακού Σχεδίου αποφασίστηκε την περασμένη Δευτέρα, στη συνεδρίαση της ειδικής Επιτροπής που συγκροτήθηκε με απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου για το «Καλάθι» και η οποία συνεκλήθη υπό την προεδρία του κ. Αγγελόπουλου.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας είναι η πρώτη σ’ όλη τη χώρα που ολοκληρώνει την προετοιμαστική διαδικασία για το «Καλάθι Προϊόντων».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ