Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΦΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

                    
 Το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου και ώρα 7:00 το απόγευμα, στο κτίριο που στεγάζονται το 1ο Σύστημα Προσκόπων Αγρινίου και η Περιφερειακή Εφορεία Προσκόπων Αιτωλ/νίας επί της οδού Ιερού Λόχου 8, πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος Αγιασμός με την έναρξη της νέας Προσκοπικής Περιόδου 2011-2012. Με το πέρας του Αγιασμού ακολούθησε μικρή τελετή απονομής τιμητικής πλακέτας σε κάθε χορηγό-υποστηρικτή της θερινής κατασκήνωσης και προβολή 15 λεπτών με αποσπάσματα από την κατασκήνωση.

Τιμώμενα Πρόσωπα και επιχειρήσεις ήταν:

1. ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΦΡΟΥΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ «ΦΡΟΥΤΟΠΙΑ»
2. «ΘΕΟΔΩΡΟ ΠΑΠΑΔΗΜΑ» ΚΑΦΕ ΔΙΠΟΡΤΟ
3. ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ «ΜΠΕΛΑΜΗ» -ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΑΝΤΑΛΗΣ
4. ΕΤΑΙΡΕΙΑ «Ν. ΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ & ΥΙΟΙ ΟΕ»
5. ΕΤΑΙΡΕΙΑ «ΙΝΤΕΡΤΑΝ ΑΕ»
6. ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ «ΣΤΑΧΤΙΑΡΗ»
7. ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ «ΑΦΟΙ ΧΡ. ΚΑΤΕΦΙΔΗ»
8. ΕΤΑΙΡΕΙΑ «ΒΙΝGO AE»
9. ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ «ΑΦΟΙ ΤΑΤΑΡΑΚΗ ΟΕ»
10. ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ «ΣΙΤΑΝΘΗ ΑΕ»
11. ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ «ΕΞΕΛΙΞΗ»
12. ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΞΥΛΕΙΑ – ΠΑΡΚΕΤΩΝ «Χ. ΖΟΛΩΤΑΣ»
13. ΕΤΕΡΕΙΑ «ΜΕΒΓΑΛ»
14. ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΑΒΑΛΟΥΣ
15. 132 ΣΜ/ΧΙΑ ΜΑΧΗΣ

Επίσης,
Στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Ημέρας χωρίς αυτοκίνητο, το 1ο Σύστημα............
 Προσκόπων Αγρινίου και οι Ποδηλάτες Αγρινίου, πραγματοποίησαν την Κυριακή 25/9/2011 και ώρα 11:00 ποδηλατική διαδρομή ευαισθητοποίησης των πολιτών με τίτλο: «Γνωρίζω την πόλη μου με το ποδήλατο».

Σκοπός της εκδήλωσης αυτής ήταν η προβολή του ποδήλατου ως εναλλακτικού τρόπου και μέσου κυκλοφορίας μέσα στην πόλη και η απόκτηση κυκλοφοριακής αγωγής και εμπειρίας από μικρούς και μεγάλους μέσα από την υπέροχη διαδρομή.

Η διαδρομή που ακολούθησαν μικροί και μεγάλοι ποδηλάτες ήταν η ακόλουθη:

Αφετηρία : Πλατεία Δημοκρατίας – Μπαϊμπά- Ίσκου – Γρ. Λαμπράκη- Εθ. Αντιστάσεως – Θεστιέων – Άγιος Ιωάννης (Ρηγανάς)

Επιστροφή: Αγίου Ιωάννη Ρηγανά – Πανεπιστημίου – Πυλήνης – Αγ. Γεωργίου – Ε. Καλύβα – Παναγοπούλου – Βότση – Αναστασιάδη – Πλατεία Δημοκρατίας (τέλος διαδρομής).

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, ο αριθμός των ποδηλατών ξεπερνούσε τους 400 με την πλειοψηφία να έχουν τα μικρά παιδιά.

Θα πρέπει να σημειωθεί η σημαντική συμβολή της Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου και του Διοικητή της κ. Πιστιόλη Νικόλαου στην πραγματοποίηση της ποδηλατικής διαδρομής αφού διέθεσε δύο (2) μοτοσικλέτες και ένα (1) περιπολικό για την ασφάλεια των ποδηλατών, παρεμβαίνοντας και ρυθμίζοντας την κυκλοφορία κατά την διάρκεια της διαδρομής

Βίντεο με αποσπάσματα από την πραγματοποίηση της διαδρομής μπορείτε να δείτε από την Δευτέρα 26-9-2011 και ώρα 19:00 στο ιστολόγιο των Προσκόπων του Αγρινίου:

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ