Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 0-1

Η απειρία της ομάδας του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ, η έλλειψη επιθετικού αιχμής (κανονιέρη) να βάλει την μπάλα στα δίχτυα του Ελευθερόπουλου, η κακή οργάνωση του παιχνιδιού στο α' ημίχρονο, το λάθος του Τεννέ να έχει έξω στο πρώτο ημίχρονο τον Σιόντη, που η είσοδός του στο β' ημίχρονο άλλαξε την οργάνωση της ομάδας,  ήταν τα κύρια στοιχεία που έφεραν το δυσάρεστο αποτέλεσμα για την ομάδα μας.
Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ έμπειρος ήξερε τι ήθελε και πήρε τελικά τη νίκη μέσα στο Αγρίνιο.
Παράπονα έχουν οι παίκτες του Παναιτωλικού από τη διαιτησία του κυρίου Κύρκου, ο οποίος αποδοκιμάστηκε έντονα με τη λήξη του αγώνα και για δύο περιπτώσεις πέναλτι!
Μοιραίοι παίκτες για τον Παναιτωλικό οι Ρότσα και Καραμαλίκης, οι οποίοι έχασαν σωρεία ευκαιριών καθώς και ο Χαριστέας στο πρώτο μέρος.
Ο δρόμος στη μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού πρωταθλήματος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα.
Από αυτή την στιγμή πρέπει οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ να δουν τι φταίει για να μην αποκαρδιώσουν απο το ξεκίνημα του πρωταθλήματος τους πολυπληθείς φιλάθλους και την πόλη  που ζουν και αναπνέουν στον παλμό του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μπάμπης Τεννές): Τζενάμο, Κουτρουμάνος, Άντι(84' Γκόλιας), Αναστασιάδης, Ετζενγκουέλε, Μουμίν(46' Σιόντης), Ρότσα, Μπουμάλ, Καμαρά(46' Καραμαλίκης), Θεοδωρίδης, Χαριστέας.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Τάκης Λεμονής): Ελευθερόπουλο, Κβιρκβέλια, Γιόνσον, Όμο, Κούκι, Κουμορτζί, Γουνδουλάκης(91' Κολοβός), Σάμαρης(66' Πετκάκης), Σιόβας, Τσότσαλιτς, Μιλοβάνοβιτς(66' Αναστασόπουλος). 
Φωτο και πληροφορίες απο http://gigenisagriniotis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ