Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 
ΙΑΤΡΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Αγρίνιο 07-09-2011
Αριθμ.πρωτ. 635                                                 
 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΨΗΦΙΣΜΑ
 Με πρωτοφανή συμμετοχή και σε κλίμα αγωνιστικής κινητοποίησης και ενωτικής διάθεσης πραγματοποιήθηκε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου τη Δευτέρα 05 Σεπτεμβρίου  2011 στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου.
Οι ιατροί – μέλη του Συλλόγου ενημερώθηκαν για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο της υγείας και έγιναν σημαντικές τοποθετήσεις από πολλούς συναδέλφους.

Η Γενική Συνέλευση ενέκρινε ομόφωνα το παρακάτω ψήφισμα:
Οι γιατροί του Αγρινίου:
1. Στηρίζουμε και συμπαρατασσόμαστε με τις ομόφωνες αποφάσεις της.... Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου οι οποίες εκφράζουν το σύνολο των Ελλήνων Ιατρών.
2. Απορρίπτουμε το κυβερνητικό σχέδιο για τον ΕΟΠΥΥ σαν απαράδεκτο, επικίνδυνο για την υγεία των πολιτών και κατάφωρα προσβλητικό για την αξιοπρέπεια του γιατρού και το Ιατρικό λειτούργημα.
3. Αποφασίζουμε να μην υπογράψει κανένα μέλος του συλλόγου μας σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ με αυτούς τους εξευτελιστικούς όρους.
4. Εκφράζουμε την άμεση στήριξή μας προς τους Νοσοκομειακούς Ιατρούς στις πρόσφατες αποφάσεις που έλαβε η Σύνοδος και η Ολομέλεια της Εκτελεστικής Γραμματείας της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (Ο.Ε.Ν.Γ.Ε).

5. Καταδικάζουμε την κατάργηση με πλάγιο τρόπο της υποχρεωτικής συμμετοχής Ιατρών κατά 51% τουλάχιστον στις ιατρικές εταιρείες και την ανεξέλεγκτη παράδοση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στα εξωιατρικά επιχειρηματικά συμφέροντα.

6. Αποφασίζουμε τη μαζική ενεργό συμμετοχή των Ιατρών του Αγρινίου στην 48ωρη Πανελλαδική Πανιατρική απεργία της 8ης και 9ης Σεπτεμβρίου 2011.

7. Υποστηρίζουμε το διεκδικητικό πλαίσιο του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου για τους Νοσοκομειακούς, ελευθεροεπαγγελματίες και ιατρούς του ΙΚΑ – ΕΤΑΜ όπως αυτό επικαιροποιήθηκε στην έκτακτη Γ.Σ. του Π.Ι.Σ. της 20ης Αυγούστου.

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                              Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 Π. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ                        Γ. ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ                                                  
 ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ (ΙΣΑ) ·  ΗΛΙΑ ΗΛΙΟΥ 5 · 30100 ΑΓΡΙΝΙΟ
· Τηλ. &  Fax.: 2641032317 · email: info@isagrinio.gr · www.isagrinio.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ